Anden særlig race Twister Anden særlig race Twister Anden særlig race Twister Anden særlig race Twister Anden særlig race Twister
Lykkebabe
Følg
Følger Følg ikke

Lykkebabe

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 17. aug 2007
Offline - Senest online: 26. jul 2022 Bruger er på filterliste

Goddag/aften ? :)
Mit navn er Nanna, jeg er uddannet Holistisk Master Telepatør med en top-up Kranio-osteopati

Elsker de firbenede skabninger og det har gjort siden jeg var 6.. og har haft med heste at gøre lige siden.. jeg går meget op i at hesten har det godt, og at træningen forgår på hestens præmisser

Jeg har altid været meget sensitiv overfor andres energier. Også dyrene har jeg kommunikeret med på et dybere niveau uden rigtig at være bevidst om det. Jeg har altid følt en stor trang til at hjælpe dyr; altid haft dyr tæt på og mærket en dyb gensidig interesse.
Efter folkeskolen virkede det oplagt for mig at starte på dyrepasseruddannelsen. Jeg stod op klokken 5 om morgen for at være i Roskilde klokken 8. Jeg glædede mig til at lære alt, hvad der var at vide om de dejlige dyr. Det var hårdt arbejde, og det gik langsomt op for mig, at det var få timer om dagen, man faktisk så noget til dyrene. Og noget jeg aldrig har skulle være, så var det rengøringsdame hverken for dyr eller mennesker. Derfor droppede jeg ud, og fik mig et job i stedet.
Uanset hvor mange uddannelser jeg har begivet mig ud i, så har det bare ikke rigtig givet mening for mig. Følelsen af ikke at høre til på nogen hylde i det etablerede uddannelsessystem. Da jeg var teenager, var det hårdt og en anelse ensomt for mig at tale med mine veninder om deres fremtidsplaner og høre, hvordan alting ligesom faldt på plads for dem. Deres drømme og deres mål.
Derfor søgte jeg tilflugt hos dyrene. Ingen spørgsmål, ingen krav, ingen forventninger, bare REN kærlighed og accept. Den her helt særlige kontakt til dyrene var healende for mig, og det gav mig en enorm følelse af ro.
I 2018 besluttede jeg at gøre noget ved det med et klamrende ønske om at blive til noget stort! At kunne gøre en forskel.
I min proces om at tænke ud af boksen, dukkede Filichia op på min facebookside. Telepati med dyr? - Okay, spændende tænkte jeg. Jeg læste og læste og interessen blev ikke mindre.
Jeg besluttede mig ENDELIG i september 18' at tage springet og komme med på Telepatiskolens hold ved Filichia Maleika Petersen for at blive dyrenes stemme. Dette skulle vise sig at blive en rejse for livet. Jeg har ikke bare lært at kommunikere med dyrene. Jeg har lært at tale med dem på så dybt et niveau, at jeg helt forsvinder væk og fuldstændig fungerer som kanal for dyret, altså dyrets talerør til dig.
Jeg har fundet min hylde i livet. <3

¤ sæt denne!!!!!!
.//^ ^\\Hund ind på din
(/(_•_)\)profil, for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri !!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce