Fell pony Strandgaardens Black Jack Fell pony Strandgaardens Black Jack Fell pony Strandgaardens Black Jack Fell pony Strandgaardens Black Jack Fell pony Strandgaardens Black Jack
Louise Lindbøg H
Følg
Følger Følg ikke

Louise Lindbøg H

Kvinde, 42 år, Nordjylland
Oprettet: 21. aug 2007
Offline - Senest online: 12. jun Bruger er på filterliste

Mit navn er Louise, og jeg er en frisk og positiv pige fra årgang '82. Jeg har elsket heste hele mit liv og omgåedes med heste på den ene eller den anden måde gennem størstedelen af mit liv. Jeg red meget som barn og teenager, men holdt dog indtil sensommeren 2007 en pause på næsten 10 år, hvor jeg kun lejlighedsvist har redet tur på en af min mors heste, men efter jeg er blevet voksen, har interessen for heste og ridning for alvor meldt sig igen. Nu har jeg også opdaget naturlig/intelligent horsemanship, og en helt ny og fantastisk verden har åbnet sig for mig.

Jeg er ikke konkurrencerytter og bliver det heller aldrig, da konkurrence simpelthen ikke har min interesse, bl.a. fordi man ikke kan dyrke konkurrence uden at benytte f.eks. sporer, som jeg personligt er imod... Min interesse er samvær og samspil med hesten i den daglige omgang såvel som under ridningen og "det perfekte ridt" samt lange skovture til fornøjelse for både hesten og mig. Samtidig tror jeg på, at indlæring foregår bedst på hestens egne præmisser, hvilket giver genklang i al min omgang med hestene.

Sammen med min pragtfulde mand, Anders, og vores dejlige dyr bor jeg på Vester Hedegaard; et et lille økologisk land- og skovbrug på ca. 60 ha, hvor der bl.a. avles spændende korn og laves fremragende mel; alt sammen naturligvis med respekt for naturen, miljøet og biodiversiteten. :-)

På sigt har vi også en drøm om en langt højere grad af selvforsyning og et mindre hold af bl.a. dansk landrace høns og sortbrogede grise samt muligvis en enkelt ko eller to.

Der ud over er der hestene; mine tre basser; Jack, Kajser og Kaspian, kattene Marie, Noma, Santos og Pippi samt en lille flok hobbyhøns. :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce