Barockpinto Arn Fan Stald Barok Barockpinto Arn Fan Stald Barok Barockpinto Arn Fan Stald Barok Barockpinto Arn Fan Stald Barok Barockpinto Arn Fan Stald Barok
tina s
Følg
Følger Følg ikke

tina s

Kvinde, 46 år, Nordjylland
Oprettet: 4. sep 2007
Offline - Senest online: 7. jun Bruger er på filterliste

ALLE VORES BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES UDEN AT SPØRGE OM LOV..
jeg har redet fra jeg var 10 år (1984), fik min egen pony af min forældre da jeg var 12 år(1986) solgte den da jeg var 16 år(1990) pga der kom drenge ind i billedet.
I 1997 fik jeg en datter hun startede med at ride i 2002 når hun var hos hendes far, men så en dag ville jeg lige prøve en ridetime 2004 ja så begyndte jeg til ridning og ja for 14 dage siden købte jeg en hest, et føl af den jeg rider på ride skolen. jeg kan kun sige det er dejligt at være sammen med heste igen, bare det at stå og snuse til dens mule : )

4/11-07 jeg vil gerne hvis i er utilfreds/ vil have forklaring med min bedømmelse af jeres heste så send en beske til mig og jeg svarer, lad vær med at skrive det inde under Desperado, da det jo ikke har noget med ham at gøre. : )

d. 7/5 - 08 ja så fik kæresten og så hest en dejlige Frieser dreng, det havde jeg aldrig troet men nej hvor er det dejligt:)

d. 1/3-09 ja så er kæresten og jeg gået fra hinanden og i "skilsmissen" fik jeg friseren.. dejlig dreng ;)

Så har jeg oprettet min side ( team D2) for heste i ridning skriv PB for mere info óg henvisning til siden ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x