Arabisk fuldblod (OX) Saabana El Sad OX 3849 Arabisk fuldblod (OX) Saabana El Sad OX 3849 Arabisk fuldblod (OX) Saabana El Sad OX 3849 Arabisk fuldblod (OX) Saabana El Sad OX 3849 Arabisk fuldblod (OX) Saabana El Sad OX 3849
* Stald-stoltenborg *
Følg
Følger Følg ikke

* Stald-stoltenborg *

Kvinde, 36 år, Nordjylland
Oprettet: 8. sep 2007
Offline - Senest online: 21. maj 2015 Bruger er på filterliste

Hej, jeg hedder Ditte..

Jeg har efterhånden være i hesteverdenen længe.. Sommeren hvor jeg blev 10, fik jeg endelig lov til at begynde til ridning - det blev på Struer Rideskole

Så begyndte jeg at passe Fjordhesten Tulle, og da Tulle skulle flytte var jeg sønderknust.. Men fandt La'Toya som jeg måtte få part på istedet.. Hele min verden faldt sammen, da også La'Toya skulle sælges.. Heldigvis for mig købte min mor og far hende til mig..

Hende måtte jeg desværre sælge da jeg skulle flytte hjemmefra.. Det er det hårdeste jeg har gjort hele mit liv, og har besluttet at jeg ALDRIG vil sælge en hest igen.. VIL OVERVEJE det hvis det er de helt rigtig - for med La'Toya er jeg ikke i tvivl, jeg kunne ikke have fundet en bedre familie - men derfor savner jeg hende da alligevel..

Så flyttede jeg til Aalborg, og begyndte at ride på Aalborg sportsrideklub.. Men det var svært at vænne sig til at være rideskolerytter 1gang om ugen når man selv har haft hest..

Så jeg fik part på Wendy, en skøn ox araber - som jeg havde mange dejlige timer sammen med.. Både hende, hendes føl Waheed og ikke mindst Goliath..

De 3 gav mig blod på tanden, jeg måtte have min egen igen.. OG det skulle være en ox'er, for de havde så tydeligt deres helt egen personlighed..

Valget faldt på Saabana, som er den skønneste.. Hun er rolig, hun er kærlig og man kan altid stole på hende..
Bana kom til at blive opstaldet på Østergaard i Dall, ved Aalborg..

Da vi købte gård, kom hun i 3 måneders ridning hos min onkel (Holger Sørensen) i Hjørring Rideklub.. Herefter fik vi hende hjem, til den nyindkøbte Zaafira..

Nu har vi gang i at gøre vores sted til et dejligt heste sted, hvor alle vores krav kan blive stille.. Næste projekt er endnu en boks, til en lille Shetlænder.. Og ikke mindst en ridebane, som jeg så kan bruge når jeg kommer hjem fra min næste udsendelse..

- Jeg OVERVEJER om jeg skal søge en part til Bana, hun er en skøn hest som jeg bruger alt for lidt, så hvorfor ikke lade en få forbøjelsen af hende..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}