Anden særlig race Dusty R.I.P Anden særlig race Dusty R.I.P Anden særlig race Dusty R.I.P Anden særlig race Dusty R.I.P Anden særlig race Dusty R.I.P
- Malle  -
Følg
Følger Følg ikke

- Malle -

Kvinde, 28 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. sep 2007
Offline - Senest online: 16. feb 2014 Bruger er på filterliste

Halløjsa! :)

Well.. Jeg er sådan set ikke rigtig andre, end æhh mig! (-:

Hellere gal end normal! (-;

Jeg er en pige med holdninger, og jeg er ikke bange for at sige dem. Jeg elsker at diskutere, men jeg må indrømme aat jeg har et problem med at lade være med at blive hidsig. Jeg bliver sådan set ikke hidsig når jeg ikke får ret, for jeg mener at det er sundt at have forskellige holdninger, og kun på den måde kan vi blive klogere, nemlig ved at udforske hinanden holdninger. Men jeg bliver utrolig hidsig når folk de ikke kan argumentere for deres mening, og begynder at svine en til istedet. Det er simpelthen for plat! (-:

Jeg er stærk modstander af bid, hvis min nuværende pony Garri, får puttet et bid i bunden, bliver det over mit lig! Jeg ved det, min gamle hoppe Dusty, har bid i munden, og jeg hader mig selv for det! Jeg tænker på det hele tiden, hvordan jeg kunnne være så egoistisk, og tænke at "Jeg vil gerne ride stævner, og det kan jeg kun hvis jeg tager et bid i munden på min hest." Og det sidste halve år, var jeg ude mærket klar over at det gjorde ondt, på hende, men jeg gjorde det alligevel. Undskyld min kære ven! :,( Jeg ville gøre alt for at kunne gøre det om! Men det jeg prøver at sige med det her, er at det er selvfølgelig iorden at være bidrytter hvis man er en af de ca. 30% ryttere der ikke ved hvad det gør ved hesten. Men er man en af de 65% som udemærket er klar hvad det gør ved hesten, men gør det alligevel, er det under al kritik! For søren da, det gælder om at vise Dansk rideforbund, at de mister ryttere ved at lave det til et krav at man skal ride med bid for at deltage til stævner!
Vil du læse om hvorfor min holdning er sådan, og hvad det præcis gør ved hesten så besøg min blog. Der har jeg kopiret den nyeste forskning om hvad biddet gør ved hesten. www.vrinske.blogspot.com

Jeg er også modstander af div. hjælpetøjler, det er tvang, tvang og atter tvang! Hvordan kan det nogensinde blive flot? Det er ti gange nemmere atlave flotte muskler på hesten ved at bruge hjælpetøjler, og ja, jeg har da haft lyst til at bruge det på Garri for at få ham til at komme længere ned og frem. Men pointen er at det er ikke en skid hjælpetøjler det er tvangstøjler! En spændetrøje der gør at hesten KUN kan gå i den holdning du sætter den til! Af vejen med de såkaldte hjælpetøjler og velkommen til den akademiske/klassiske dressur. Ting tager tid! (: Det er et dyr, ikke en maskine!

- Pels, skal sidde på dyrene IKKE på frakker, eller andre beklædninger -

Jeg elsker at være kreativ og lave noget med mine hænder, mit nyeste projekt er 2 guitare jeg har købt temmelig defekte, som nu skal laves om. (-:

Min store drøm er at blive forfatter, jeg ELSKER at skrive, og det bliver jeg aldrig træt af. eg håber på at få min igangværende historie udgivet når den er færdig engang i februar! (:

Jeg er politisk RØD! Pia Kjærsgård og dansk folkeparti kan efter min mening ikke være i folketinget. Det eneste de har ret i er deres holdninger omkring dyr, og deres rettigheder.

Mine mål for Garri i 2011:
- Han skal gerne kunne gå i remonte holdning på en volte i trav.
- Han skal kunne galoppere på volten.
- Jeg skal kunne sidde ned i hans trav! xD
- Han skal kunne sænke farten helt ned i tempo, og blive der.
- Han skal kunne styres i alle gangarter med sædet.
- Han skal kunne (balancemæssigt) gå en LC1
- Vi skal have redet en tur i Hedeland!
- Vi skal kunne ride trav i cordeo.

Lad os se i 2012! :)

Jeg bider ikke, spørg løs! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce