Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /: Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /: Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /: Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /: Anden særlig race Gameboy <3 *solgt* /:
trine b. rasmussen
Følg
Følger Følg ikke

trine b. rasmussen

Kvinde, 27 år, Vestsjælland
Oprettet: 15. sep 2007
Offline - Senest online: 24. maj 2018 Bruger er på filterliste

navnet er trine b. rasmussen. jeg er født d. 28/9 - 1996. Jeg er født, opvokset og bor i holbæk, på vestsjælland.
Jeg elsker at grine, og det er stortset det jeg gør mest her i livet ;) ..
D. 31/10 stoppede jeg på min elskede part Gameboy, pga jeg var for langbenet. han er solgt nu og jeg savner ham som bare fanden, men han er solgt til verdens bedste familie :). Men han vil aldrig blive glemt <3
Men nu har jeg min egen pony, Dorthealyst Moonraker, som jeg fik d. 22/8 - 08. Tiden er fløjet afsted med ham og vi har udviklet os så fandens meget og jeg er komplet stolt af ham! Han har verdens dejligste personlighed og hold kæft hvor det stråler ud af ham <3 man skal lede længe for at finde mage til hest! moonie skal opleves, for HOLD KÆFT HVOR ER HAN DEJLIG :D
Jeg var så heldig at udover Moonie, fik jeg lov at ride Evita af Hvarre. En hest som har startet M-klasser med gamle rytter. Evita var og er en drøm at ride, hun er en lille stjernehest <3 men gården hun står på nu er solgt, og evita er flyttet et stykke væk.. jeg savner hende, SÅ meget..

Pt. rider jeg kun Moonie, men jeg hjælper en dame med hendes hest, Miro, når hun er på ferie eller ikke har tid til at ride ham. Miro er en dejlig vallak på omkring 10 år. Han har et meget nervøst temperament, men han er det største nussehovede. Mage til hest skal man lede længe efter, han er helt speciel! :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce