New Forest Balarina<3 - SOLGT :'/ New Forest Balarina<3 - SOLGT :'/ New Forest Balarina<3 - SOLGT :'/ New Forest Balarina<3 - SOLGT :'/ New Forest Balarina<3 - SOLGT :'/
JosephineKnudsen
Følg
Følger Følg ikke

JosephineKnudsen

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 21. sep 2007
Offline - Senest online: 5. sep 2015 Bruger er på filterliste

hyggehaijsa!

her får du så lige hele min livshistorie! :D

jeg blev født d. 15/3-1994 på silkeborg hospital, på en flot solrig dag.
jeg voksede op i Funder, men min mor, far og bror. og så self. vores daværende hun Dino, men jeg havde allagi over før dyr, så da jeg ikke var ret gammel blev hun solgt /:
min mor arbejdede på det tidspunkt som dagplejemor, og jeg hjalp hende med at passe de små, da jeg på det tidspunkt var 4 år! :D
i januar 1998 tog min far mig med på SIR - Silkeborg Rideklub. de havde noget åbenhus. Og jeg faldte så for ridning, og begynte til det (:
det første år red jeg på elevponyer, men så da jeg blev 5 år, fik jeg en pony - Lotte, af min mormor og morfar, som jeg skulle dele med min bror, kusine og fætter, men da jeg var den eneste der red brugte de andre ikke tid på hende (: hver lørdag kørte vi på rideskolen til undervisning, og jeg synes det var MEGA sejt at køre i traktor derned x'D
Jeg begyndte at vokse meget, og blev for stor til at ride på lotte, så da jeg var omkring 8-9 år, begyndte jeg igen at ride elevpony "på fuldtid" og jeg begyndte at springe. Jeg sprang mange forskellige ponyer, og ride dressur også (: men jeg var egentlig skide dårlig til at ride (; Men så d. 15/5-05 fik jeg Balarina, der var jeg 11 år. hun blev opstaldet på SIR, og jeg var rigtig glad for hende, på trods af at jeg ikke kunne styre hende, og faldte altid af hende når jeg sprang, men jeg gav ikke op, og kæmpede med hende. og på 3 år, kom jeg fra ingenting, til og ride LA på distriktsplan på Balarina, og jeg var meget stolt! i 2007 fik jeg Mister Hedebo, som bare var en hygge hest til at have hjemme sammen med Lotte. desværre blev Balarina i Juni måned- 2008 sene skadet, og kunne ikke komme til og ride igen før om et halvt år. så hen over sommerferie var jeg ude og prøve en masse ponyer! først startede vi hos Lindbergheste.dk - det prøvede jeg Ida, men hun ville desværre blive for lille til mig, da hun kun var 145 cm. så tog vi til stald bæklun - beaklund.dk. , hvor jeg prøvede Lise, men hun var mere dressurpony end spring pony, og så prøvede jeg Taison, men han ville desværre også blive for lille, da han var så spinkel. så gik der noget tid og jeg tog ud og prøve Silver, men ham synes min ridelærer var dum at købe fordi at han kiggede rigtig meget på fyld. så tog jeg ud og prøve Felix, og vi fik ham på prøve i nogle uger, men han var rigtig usikker i sin springning, så ham sendte vi tilbage. Så prøvede jeg sleipner , en Elevskolepony for vestbirk rideklub. Han var bare lige mig! jeg havde ham med til springning på SIR, og preben sagde "god" for ham. vi købte ham. MEN hverken mig, min morfar og mormor hvde glemt Felix, så over en aften hvor mormor og morfar var påbesøg, fik vi overtalt min mor og far til at jeg måtte få ham. Så morfar og mormor købte ham. og så var planen at jeg skulle ride ham.
I starten brugte jeg ham til spring, men senere blev det kun dressur, da han blev alt for bange for spring. Sleipner kom af med alle hans nøgger, og blev en dejlig pony at springe.

Jeg red dem indtil år 2010 hvor Sleipner kom til at gå LB-LA spring, og Felix kom op og gå LA5-LA6-PRI til stævner.
jeg blev for stor til dem, og vi begyndte at kigge efter hest i marts/april måned, og jeg faldte for Come On, som tilsydenladne var den eneste hest jeg kom ud og prøve, fordi jeg blev så forelsket i ham.
det første lange tid kunne jeg knap nok ride ham, fordi han hele tiden gik i panik og bare tonsede afsted når jeg red ham s;
men det hele begyndte at gå bedre.
d. 25/5-2010 blev Lotte aflivet, hun var gammel og kunne ikke holde til mere /: og jeg savner hende så ubeskrivelig meget! :'/

ser man mig til stævner, ser man mig ALTID med min morfar, han er altid med mig til stævne, og står på sidelinien og følger med, og kommer med goe råd (:
Uden min morfar var det ingen mig, jeg er utrolig glad for den støtte jeg får af ham (: og self. også den støtte jeg får af min mor og far! :D de har gjort mig til dem jeg er, jeg elsker dem :* <3

HAHA! det er så mit liv :'D
hvis du har læs det, kan jeg fortælle dig at du ved mere om mig end nogle a mine veninder/venner :'D

Min bedsteveninde er Rikke Milling, og jeg elsker hende himmelhøjt :i<3

når jeg er til stævner for jeg tit ros af folk, fordi jeg altid ros min pony/hest når vi går ud af banen, også selvom der var fejl på banen, fx. at den stoppede nogle gange og fik nogle bomme, selvom roser jeg hesten (: fordi jeg ved at det er min egen fejl, og at jeg jo "bare" kan ride ordenligt (:
derudover bliver jeg rost af mange for det arbejde jeg ligger i mine heste hver dag (: og at jeg ikke bare giver op, men altid kæmper for at det skal lykke (:

Come On er nu solgt til en fra norge :)
og jeg har fået min nye unghest - Schouwsgaardens Hopkins <3 ham er jeg dælme glad for :') <3
Jeg er typen der ikke kan sige NEJ, så tit står jeg med alt for meget jeg skal nå i løbet af dagen, som fx. 5 heste der skal rides, og at jeg skal ud og undervise, (: og muligvis med en ud og hjælpe til stævne :')

men ! jeg nyder det jeg laver og det er det vigtigste :')

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce