Arabisk fuldblod (OX) Gazelle ox Arabisk fuldblod (OX) Gazelle ox Arabisk fuldblod (OX) Gazelle ox Arabisk fuldblod (OX) Gazelle ox Arabisk fuldblod (OX) Gazelle ox
Anni H
Følg
Følger Følg ikke

Anni H

Kvinde, 30 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 24. sep 2007
Offline - Senest online: 10. jun 2017 Bruger er på filterliste

ANSØG KUN VENSKAB, HVIS DU KENDER MIG!!

Navn: Anni Benedikte Hansen
Født: 19 august 1993

- Jeg har altid holdt meget af dyr, men især hesten har en særlig plads i mit liv. Interessen for heste startede da jeg ikke var særlig gammel. Da jeg var 4 år var jeg så heldig, at få lov til at begynde til ridning og interessen har holdt ved lige siden.
I 2003, da jeg var 9 år gammel, fik jeg min første pony, Felix. Han fik desværre konstateret slidgigt, så i april 2006 fik jeg min dejlige fuldblodsaraber, Gazelle, der dengang var 14 år gammel og jeg var 12. - Her startede min forkærlighed til araberhesten.

På Gazelle har jeg startet en del springstævner på, op til LB-LA, men i 2008 fik jeg øjnene op for den bidløse ridning og har redet 100% bidløst siden september 2008.

I 2007 fik Gazelle et dejligt hoppeføl, nemlig Impala, som i dag snart skal tilrides, hvilket også vil blive gjort bidløst.

- Juni 2009 afsluttede jeg 9'ende klasse og derefter startede jeg på dyrepassergrundforløbet på CELF i Nykøbing F. Det afsluttede jeg i juni 2010 med et 12-tal, hvorefter jeg fik læreplads som dyrepasser på Vejrø, som ligger mellem Lolland og Sjælland - tættest på Lolland. Her har vi svin, kvæg, kyllinger, får og to islændere - alt sammen økologisk og på friland! Her bliver også drævet landbrug, så det bliver også til noget traktorkørsel. Alt i alt et hyggeligt og afvekslende job.

På Vejrø har jeg fået mit eget hus, "Jacobsminde", med en kæmpe terrasse og en fantastisk havudsigt! Desuden har jeg 2 jagthunde i baggården, som jeg også passer og går tur med.
I starten boede jeg alene, men nu bor jeg der sammen med et par andre elever - en dansker og en russer.

Selvom det er en lille ø jeg bor på, er her altid noget at tage sig til og man kommer aldrig til at kede sig!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce