Dansk Varmblod Stenholt Amilla Dansk Varmblod Stenholt Amilla Dansk Varmblod Stenholt Amilla Dansk Varmblod Stenholt Amilla Dansk Varmblod Stenholt Amilla
**Jeanette Haugård*
Følg
Følger Følg ikke

**Jeanette Haugård*

Kvinde, 25 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. sep 2007
Offline - Senest online: 16. jul 2018 Bruger er på filterliste

Hej HG'ere!
Jeg er en 19-årig pige, der har været bidt af en gal dressurhest i 14 år :)
Som ponyrytter red jeg med i toppen i 2012 og var deltog i 3 internationale stævner med ponyen Boss Bunter. Da jeg blev for gammel for et par år siden, fik jeg hesten Dark Force som er videre til en sød pige, og i sommeren 2014 fik jeg hesten Stenholt Amilla(Mille), som er en super dejlig DV-hoppe fra 2004 :) Udover at have Mille, der pt går MB, har jeg mit ungheste-projekt Supreme(kaldet Mia/Mulle) som jeg har haft siden 1. december 2009.
Jeg har oplevet meget som ponyrytter og nogle af de ting er, at vinde DSP's ungponychampionat for 5-års i 2009 med ponyen Coelenhage's Reza og 2010 med ponyen FS Concorde(4-års). Derudover blev jeg nummer 3 i championatet med ponyen Pomeroll(4-års) i 2011.
Jeg er Sydjysk Mester for hold i 2010 og 11 med Rezen, og har 3 DM-Medaljer hhv. bronze 2010 og sølv 2011 med ponyen Marieton's Sanssousi og sølv 2012 med Bossen.
Jeg har lidt tab og sejre i alle de 14 år jeg har været med i hesteverdenen. Det værste var tabet af Concorde. Et smut forbi hans profil kaster lys over den sag ;)
De største succeser er DM, placeringer til internationale stævner.
Jeg savner min ponytid og mine fantastiske ponyer (specielt Sussen og Bossen) men ser frem til at fortsætte på hest.
Måske med debut i MA i efteråret :D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x