Knabstrupper Jackson Skrødstrup Knabstrupper Jackson Skrødstrup Knabstrupper Jackson Skrødstrup Knabstrupper Jackson Skrødstrup Knabstrupper Jackson Skrødstrup
Mille S
Følg
Følger Følg ikke

Mille S

Kvinde, 38 år, Østjylland
Oprettet: 27. sep 2007
Offline - Senest online: 7. nov 2022 Bruger er på filterliste

*** ALLE BILLEDER I MINE PROFILER ER MINE EGNE OG TAGET TIL MIG HVIS JEG SELV ER PÅ BILLEDET OG DISSE MÅ IKKE TAGES UDEN MIN TILLADELSE*****

Ja, hvem er jeg..? Jeg er en frisk hesteglad pige.. Jeg har haft med hest og gøre siden jeg var 9-10 år.. Jeg fik min første egen hest (Kalibra) i 2002, da han blev født.

Jeg rider dressur og spring undervisning på Silkeborg Rideklub (Funderholme - SIR) og der har jeg været i nogle år nu og bytter ikke Prebens undervisning for alt i verden..

Jeg har arbejdet en del med heste både ved Maj-Britt M. Carter, på rideskole og i salgsstald. Nu er jeg igen i en børnehave, det siger mig ikke så meget men så er der da fri i weekenderne til at starte stævner.. :)

Den 20/6 2008:
Der er kommet heste hjem til gården.. Jeg har købt en rå pony som jeg skal til lidt og i gang med.. Men det skal nu nok gå..

Den 22/6-08
Så har ponyen fået grime på.. Og været ude og gå, samt blevet nusset i hovedet.. Det tog hun faktisk meget pænt af hun fredag og lørdag har været meget skeptisk..

Den 27.10.2008
Ja jeg er jo så flyttet hjemmefra kæresten siden septemper da jeg er taget på skole i Århus.. Er ved at uddanne mig til jordbrugsteknolog med heste som speciale.. Det er rigtig godt..

Pelle har så overtaget den daglige pasning af hestene hvilket han klare til UG og mange stjerner... Kys til ham..

Da Pelle og jeg nu har købt vores eget gods ved Silkeborg er jeg flyttet hjem igen og kører derfor frem og tilbage fra skole og hjem..

At ride en let hest, gør dig ikke til en god rytter...!!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce