Dansk Varmblod Stengårds Laktose Dansk Varmblod Stengårds Laktose Dansk Varmblod Stengårds Laktose Dansk Varmblod Stengårds Laktose Dansk Varmblod Stengårds Laktose
Vinnie M
Følg
Følger Følg ikke

Vinnie M

Kvinde, 38 år, Nordjylland
Oprettet: 3. okt 2007
Offline - Senest online: 31. okt 2016 Bruger er på filterliste

Jeg startede, som mange andre, med at have pony. Jeg fik en dejlig kat. II'er vallak, mørk brun, 8 år og med navn Al Capone. Vi startede distriksstævner sammen, både spring (LA)og dressur (M).

Et år efter Mars' ankomst til stalden, fik jeg en skøn springhoppe, Frk. Fjala. Vi startede lidt jagter og springstævner, men hun viste sig at have klaustrofobi og hun er derfor solgt til en skøn kvinde fra Randers, som bruger hende til en god omgang daglig hygge.
Jeg mistede min øjesten Mars den 27. juli 2004 pga tarmslyngel. Jeg savner ham utrolig meget og kniber dagligt en tåre. Jeg føler mig så ensom uden ham, han var altid glad og en sand ven.. Stalden blev aldrig den sammen uden ham.

Derefter købte jeg den smukke DS hoppe, Medea, hun blev desværre aflivet allerede efter et års bekendskab pga. skævt kryds, som ikke kunne rettes tilstrækkelig. :-(


Jeg har derefter redet en del forskellige heste og ponyer for andre folk, enten fordi dyret skulle i form inden salg eller blot skulle genoptrænes.
Fra september 07 til september 09 red jeg salgsheste for Stutteri Hygum (DV-stutteri), et rigtig dejligt samarbejde.

Jeg startede oktober 09 med at ride hos Stutteri Odbjerg, som avler New Forest. Der red jeg i et års tid. Det var spændende og lærerigt at arbejde med alle de unge ponyer.

Derefter fik jeg mulighed for at ride for en avler, hvis jeg først stoppede med, da jeg købte kamelen Tove i foråret 2014. <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce