Fjordhest Heine Høj Fjordhest Heine Høj Fjordhest Heine Høj Fjordhest Heine Høj Fjordhest Heine Høj
Line & Heine
Følg
Følger Følg ikke

Line & Heine

Kvinde, 32 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. okt 2007
Offline - Senest online: 7. dec 2023 Bruger er på filterliste

Hvem er Line Gaarde?

Uha, hvis jeg selv skal sige det, nok noget nær verdens heldigste pige. Jeg har en fantastisk familie, verdens dejligste venner/veninder (omgangskreds generelt), min dejlige kæreste Mike og sidst men bestemt ikke mindst min dejlige, dejlige Heine.

Jeg er primært herinde for at købe og sælge rideudstyr, men så sandelig også for at se på dejlige heste. Jeg er 24 år gammel, bor i Skårup efter en afstikker til både Esbjerg og Skagen. Jeg er HHX-student og er nu færdig med min Bachelor i HA - Sports- og eventmanagement på SDU i Esbjerg. Jeg har været så heldig at få arbejde i Føtex. Derudover arbejder jeg inde i Odense Ishockeyklub som funktionsleder i VIP-afdelingen. Ishockey er noget af det bedste jeg ved - udover ridning!

Jeg har redet siden jeg var 9 år, men jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er noget talent. Jeg hygger mig med min ridning og elsker det, men nogen stor kanon bliver jeg aldrig - det kan jeg ligeså godt indse. Dog har jeg et par elever jeg underviser i det mest basale grundridning og det nyder vi alle i fulde drag! :-)
- Hvis du er interesseret i undervisning så skriv endelig! :-)

Jeg elsker livet og alle de fantastiske ting det byder på hver eneste dag. At jeg stadig den dag i dag har lov at have mest heste at gøre er jeg ovenud lykkelig for, og drømmer om en dag at være heldig at få et par stykker selv.

Hvis i har gidet at sidde og læse hele smørren så siger jeg mange tusind tak! Hvis der er spørgsmål så skriv endelig :)
Og så kig da lige forbi Heinemanden.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce