Tysk Sportspony TYSON RED FIRE ** B-PONY** Tysk Sportspony TYSON RED FIRE ** B-PONY** Tysk Sportspony TYSON RED FIRE ** B-PONY** Tysk Sportspony TYSON RED FIRE ** B-PONY** Tysk Sportspony TYSON RED FIRE ** B-PONY**
Camilla:** Tyson og Atina***
Følg
Følger Følg ikke

Camilla:** Tyson og Atina***

Kvinde, 26 år, Nordjylland
Oprettet: 6. okt 2007
Offline - Senest online: 11. maj 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 15
år. Jeg har gået til ridning i HRV siden jeg var 7 år.
Min 1. pony hed Furry. Ham lærte jeg at ride på og vi fik startet en del stævner. Lige da det gik allerbedst blev han desværre syg(forfangen) og måtte efter lang tids kamp aflives.
Så fik jeg Vestergårds Dooleys. Jeg var da 11 år og Dooleys 5 år. Det har været en lang og nogle gange sej kamp at nå til idag.Vi har startet masser af stævner og fået mange rosetter med hjem. Blev i 2011 den 3. mest vindende New Forest pony til D- stævner i Danmark .Pt. er vi klar til LA-klasser.Dooleys er solgt januar 2013.
Flicka fik jeg forår 2011. Hun er en rigtig dejlig lærepony, som jeg har stor fornøjelse af. Vi har også startet en del stævner og har næsten altid roset med hjem. Vi starter LA klasser på D og C plan. Lillesøster har nu overtaget Flicka.
Lady er min lillesøsters pony, som jeg rider på engang imellem.
Aslan er min bedstefars pony, som jeg rider på om sommeren.
Atina Kærlund er en pony, jeg rider for Stutteri Kærlund. Begyndte at ride hende i 2012. Rider nu flere af de unge ponyer fra Stutteri Kærlund Regina kærlund og Kærlunds Valencia.
Marts 2013 fik jeg ny pony. Tyson Red Fire. Dejlig rutineret rød vallak, der har prøvet det meste.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce