Welsh Pony af Cob-type (sec C) Aberlour Albin Welsh Pony af Cob-type (sec C) Aberlour Albin Welsh Pony af Cob-type (sec C) Aberlour Albin Welsh Pony af Cob-type (sec C) Aberlour Albin Welsh Pony af Cob-type (sec C) Aberlour Albin
Jesika M
Følg
Følger Følg ikke

Jesika M

Kvinde, 30 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 16. okt 2007
Offline - Senest online: 19. apr 2014 Bruger er på filterliste

jeg er ikke hestetosset- langt fra. alligevel anskaffed jeg mig en lille welsh c, som viste sig at være noget af det bedste der er sket for mig.
spørgsmålet som folk ofte stiller sig selv, når de ser mig trisse de lange ture med Albin hælene, er;
hvorfor købe pony? og hvorfor i alverden købe en på snart 2.
for mig er ridning blot en bonus man nyder at have, men man kan sagtens leve uden det. sammenværet med ens hest giver en indre ro som er harmonisk, og man kan bruge flere timer uden at drøfte et enkelt ord til nogen. jeg bruger Albin som en break for omverden, og jeg bliver afbalanceret af hans nærhver. forskere siger at heste giver den samme virkning på folk som delfiner??
jeg er umiddelbart ik hestepige typen, som for alting til at gå i hest. mange af mine venner, bekendt osv. ved ikke engang jeg har det, ikke fordi jeg er pinlig over at stå frem og sige; jeg har hest. men blot fordi jeg ikke har et behov for at fortælle alle det, selvfølgelig hvis det bliver bragt på banen så siger jeg det, men ellers ikke.
mange siger også at ens dyr afspeljer ejeren??
som tider kan det vel godt være sandt. ens værmåde og opdragelses metoder smitter jo af på hesten. det er mærkeligt at vi ubetydelige mennesker kan præge et andet væsen sådan- og et eller andet sted er det utrolig fantastisk.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce