Trakehner Heywood af Lykkebo Trakehner Heywood af Lykkebo Trakehner Heywood af Lykkebo Trakehner Heywood af Lykkebo Trakehner Heywood af Lykkebo
Ditte Dahl
Følg
Følger Følg ikke

Ditte Dahl

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 23. okt 2004
Offline - Senest online: 24. okt 2018 Bruger er på filterliste

Jeg har redet strot set hele mit liv, min farfar havde heste´, da jeg blev født, desværre gik han bort da jeg var ganske lille :(
Da jeg var omkring 6 år startede jeg på rideskole ved Als på Bønderskovgård rideklub, her var jeg et par år, men min venidne holdte og jeg kunne ikke længere komme derud. Men kunne ikke holde mig fra hestene ret længe, da jeg var omkring 10 startede jeg på rideklubben i Hadsund og var der til jeg blev 18. Jeg var derude hver dag, gik til Voltigering, spring og dressur, hjalp med elevponyerne på holdene og med de privatejede.
Jeg flyttede så med min far og stedmor til Randers og da jeg afsluttede HF tog jeg 1 år til England på en rideskole i Epping Forrest ca 20 min fra London. Her hjalp jeg igen med ponyerne stalden og undervisningen. SKØNT og HÅRDT :)
Da jeg kom hjem tog jeg i militæret og fik min første egen hest Gaia, en rød DV hoppe. se mere i hendes fotoalbum.
Gaia solgte jeg så til en pige (som har solgt hende videre, og hun har det FANTASTISK) jeg fik afsluttet militæret og blev ung pige i huset i Langå. her hjalp jeg mest med hestenen, så var jeg en del i haven og passede deres datter Julie. Nanna har jeg stadig meget kontakt med stadigvæk. Har redet en del af hendes heste efterhånde bla. Dancer, Lay, Hanniball(Majestic), Don Cavo, Intiution, Athene, Diana og en del andre.
Jeg flyttede derefter til Randers til en veninde og begyndte ride på Sheiksgården i Randers, der red jeg på en over skøn Holstener, Chester som jeg har vundet utallige rosetter med i både spring og dressur. Chester blev desværre solgt, men nu nu død :(
Jeg fandt min egen lejlighed i Randers.
Har så redet lidt forskellige heste og haft part på en DEL flere heste, undervist lidt på Mejlby rideklub og eller gået og hygget mig det jeg kunne med hestenen.
Jeg købte så min egen Silver Fox, som jeg hyggede mig en del med og ryttervænnede. Dog fik jeg slid i min ryg, og måtte sælge ham, da jeg ikke turde stå med en unghest med min dumme ryg :( Jeg har imellemtiden fundet en skøn fyr, Michael som jeg bor med nu.
hestene har altid været en KÆMPE del i mit liv.
Jeg underviser i Harridslev om torsdagen, har et par enkelte jeg underviser privat, rider det jeg nu kan. Har mine egne skønne heste hjemme i løsdrift, og jeg elsker mit liv :)

Er der info du gerne vil vide mere om må du endelig skrive.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x