Holstener Calimero *Tidligere part* Holstener Calimero *Tidligere part* Holstener Calimero *Tidligere part* Holstener Calimero *Tidligere part* Holstener Calimero *Tidligere part*
¤ Amanda Eg & Ratata ¤
Følg
Følger Følg ikke

¤ Amanda Eg & Ratata ¤

Kvinde, 31 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 23. okt 2007
Offline - Senest online: 27. mar 2017 Bruger er på filterliste

Hej Allesammen ;)

Jeg er en heste-glad pige på 18 år, der kommer fra Næstved ;D Jeg har redet siden jeg var 5 år, og det gør jeg stadig.. - tror aldrig jeg holder op ;) For mig er heste nemlig ikke bare en hobby, men en livsstil :)

Jeg har oprettet lidt forskellige heste herinde, og det skyldes, at jeg har haft part på en del heste efter, at jeg blev for stor til min pony Zoya, som er oprettet herinde af min lillesøster Emilie, der har hende nu :) Så jeg har hende stadig hos mig, og det betyder rigtig meget! <3

Min drøm er at jeg en dag vil få min egen "hyp" igen.. Jeg har igennem min tid som partrytter nemlig haft ret mange uheldige afslutninger med parthestene, og det gør rigtig ondt at sige farvel til en hest man holder rigtig meget af - også selv det ikke er ens egen.

Det har været rigtig hårdt for mig at skulle sige farvel til mine partheste, fordi jeg altid knytter mig UTROLIG meget til de heste jeg rider. Jeg har passet dem fuldstændig som var de mine egne, uanset hvor meget det har krævet.. Derfor føler man at der bliver taget en del fra én, når man er nødsaget til at opsige en part :'( - i hvert fald for mit vedkommende!

Derfor håber jeg, at jeg en dag kan få min egen hest igen, så jeg ikke skal opleve flere triste partopsigelser.. På trods af de lidt uheldige opsigelser, som jeg har været nødsaget til, så har jeg nydt hver eneste stund med hestene, og de heste som jeg i årenes løb har redet, vil altid have en stor plads i mit hjerte! :')

Nu har jeg langt om længe fået opfyldt drømmen om at have egen hest igen :D Eller, det vil sige næsten ;) Jeg har fået lov at til låne den største og dejligste hest Ratata <3 Jeg håber at vi bliver et godt match, og at jeg vil komme lidt videre med min ridning efter lang tids pause!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce