Dansk Varmblod »BRANDTOFTES SNOWSTAR. Dansk Varmblod »BRANDTOFTES SNOWSTAR. Dansk Varmblod »BRANDTOFTES SNOWSTAR. Dansk Varmblod »BRANDTOFTES SNOWSTAR. Dansk Varmblod »BRANDTOFTES SNOWSTAR.
MariaS
Følg
Følger Følg ikke

MariaS

Kvinde, 24 år, Nordsjælland
Oprettet: 31. okt 2007
Offline - Senest online: 20. jun Bruger er på filterliste

Soo uhm basically, this is my profile, with lots of random and unnecessary things. first of all, thank you for stalking it, there next, hope you'll enjoy it. you might find this profile a little awesome, and that's exactly what i was hoping for, making it. i'm that type of person who loves when humans, like you, comment on my things, so don't feel shy about that, it'll only make me love you, hihi.
if you are wondering why i'm writing this in english, it's only because i think so many things in this world sounds better when it's in english.
goodbye, have a lovely day, evening, night, whatever it is when you are reading this.
oh, and uhm bye the way, i love britain.
ouh and one more thing - you can read so much more about me in my album about, yeah, me.
bye. :-)

-Well, jeg startede som rideskolerytter i februar 2007, dvs. jeg snart har redet i 5 år. Jeg startede med at ride på Evetofteridecenter (ERC). Der red jeg i omkring 1½ år hvorefter ridecentret flyttede til Falster og skiftede navn til Sørupgårridecenter (SGR). Ridecentret er nu lukket. Men der lærte jeg min grundridning af Helle og Benny Pontoppidan.
Efter det 1½ år som rideskolerytter, fik jeg min første rigrige part, Blue Balue, en urutineret 5års Irish Cob vallak. Ham var jeg utrolig glad for, da jeg på det tidspunkt ikke var så rutineret og bare kunne tulle rundt med ham.
Mig og min på det tidspunkt bedsteveninde Louise, fik lov at leje en hest sammen. Vi var ude og kigge på et par stykker, men faldt for en oldenborg hoppe ved navn Titta. Desværre klikkede mig og Titta ikke sammen, overhoved.
Efter Titta, blev jeg tilbudt part på en nytilkommet springhest på den gård Titta stod på. Super skøn blandings vallak. Quickstar var ikke redet 10måneder før han blev købt, så vi tog det stille og roligt. Ved hjælp fra Betina Vagner og Rie Corfitz fik jeg utrolig meget ud af Quick. Han gjorde mig tryk ved springning, og vi gik fra at springe små baner på 50-60cm til at ende op på 120-125cm baner. Desværre blev Quick byttet med en "bedre" springhest, som jeg blev sat af som part til.
Det har så vist sig at være noget af det bedste der kunne ske.. For efter jeg blev sat af som part på Cool Water, er jeg nu ude på Brandtofte Stutteri. Der startede jeg med at ride en af avlshopperene, Snowball, som også er mor til min nuværende part Snowstar. Snowball blev desværre aflivet. På Brandtofte har jeg redet utallig mange heste, lige fra Islænder til top tunede dressurheste. ;) Blandt de mange heste jeg har redet på Brandtofte har jeg været specialt glad for; Boniana Meg (dressur/ spring hoppe, DV), Cheval (dressur vallak, trakehner) La Spottas Tara (dressur hoppe, Pinto) også selvfølgelig Snowstar (dressur hoppe, DV) I løbet af de snart 2år jeg har været på Brandtofte har jeg bl.a fået undervisning af Peter Marcussen, Anne Søndergaard og Cathrine Dufour. :)
Jeg vil gerne takke Kirsten Bruun, for at have givet mig lov til at ride hendes dengang nytilredede Snowstar. Siden jeg begyndte med hende er det meget få der har været oppe på hende, og det har været en utrolig stor oplevelse for mig at få lov til at 'forme' en hest, og have lært hende det hun kan idag, selvfølgelig med hjælp fra undervisere. :)
Så langt som jeg er med min dressur på nuværende tidspunkt, havde jeg aldrig troet jeg ville komme da jeg sad på en hest første gang.
Jeg har i midten af februar 2012 sagt min part op på Snows.
Jeg red en periode i sommeren 2012 min venindes dv hoppe liva, mens hun ikke selv kan pga. operation i knæet.
Siden jeg red liva har jeg ikke redet, dvs det efterhånden er et år uden fast ridning.

-MariaSchjerning.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x