Haflinger MISTRAL (MALAWI) Haflinger MISTRAL (MALAWI) Haflinger MISTRAL (MALAWI) Haflinger MISTRAL (MALAWI) Haflinger MISTRAL (MALAWI)
Josefine - Stald Vesterende .
Følg
Følger Følg ikke

Josefine - Stald Vesterende .

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 2. nov 2004
Offline - Senest online: 28. maj 2020 Bruger er på filterliste

Videoer er Wiktor kan findes på youtube ved at søge: Weltenstolz

Hej jeg hedder Josefine og kommer fra en forstad til Esbjerg som hedder Guldager. Her har jeg to dejlige Haflinger vallakker Mistral og Wiktor, som betyder alt for mig. På gården bor også kattene Baloo og Louis som man kan finde på kattergalleri.

Vesterende vores gamle gård, som er helt tilbage fra år 1770. Jeg nyder at have alle dyrerne samlet på et sted, og nu må vi se om der på et tidspunkt kommer nogle flere til den lille flok.

Jeg rider for EOR (Esbjerg og omegnens rideklub), Guldager rideklub og Haflingersport.
Haflingersport er en fantastisk forening med et unikt sammenhold. Foreningen holder stævner, kurser og arrangementer for alle os med haflingere.

Jeg har en stor interesse for haflingeren, da det er en helt fantastisk lille hest som med den rette træning og ejer kan nå langt inden for alle dicipliner. Jeg synes avlen af haflingeren er spændende bl.a. fordi Mistral er kåret og har stået til tjeneste for hopper i både Danmark og Tyskland, før han blev kastreret.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce