Palomino Reimers Special Macchiato Palomino Reimers Special Macchiato Palomino Reimers Special Macchiato Palomino Reimers Special Macchiato Palomino Reimers Special Macchiato
Trine R
Følg
Følger Følg ikke

Trine R

Kvinde, 41 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 21. nov 2007
Offline - Senest online: 25. jun 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er mor til 2 piger der elsker heste og hyggen om dem. Jeg rider selv igen efter mange års pause. Som barn og teenager havde jeg egne heste og er opvokset på landet.

Jeg startede med undervisning på Birken i Skringstrup, hvor jeg red på deres dejlige fjordheste i 10 år hos Jens og hvor jeg fik et dejligt afslappet forhold til ridning og heste generelt. Jeg fik som ca 10 årig min egen fjordhest Patricia som stod hjemme hos mig selv og som jeg efterfølgende fik 2 dejlige føl på (Jeppe og Bella)

Efter nogle år med fjordheste valgte jeg i konfirmationsalderen at komme af med mine fjordheste og købte i stedet en DV vallak plag ved navn Limbo Vestervang som jeg efterfølgende hjalp med tilridningen af og havde nogle dejlige år med ham. Desværre røg mit fokus fra heste og min hest blev solgt. Det var nogle rigtig hårde år, da jeg ikke vidste hvad der var sket med ham. Efter mange års søgen fandt jeg en dame i Sverige, som havde haft ham i 4 år og brugt ham til jordarbejde pga. han havde fået en skade i et ben. Da jeg fandt hende havde han været aflivet i et år, men det gav en kæmpe ro at jeg kunne få hendes historie og en masse billeder, så jeg kunne se at han trods alt havde haft nogle gode sidste år ved hende i Sverige. Uvisheden omkring hvad der var blevet af ham, var det værste jeg har oplevet.

Efter mine uddannelsesår i Herning og efterfølgende nogle år med babyer og små børn, har jeg heldigvis fået præget mine piger til at heste er super dejligt og vi deler nu denne fantastiske livsstil. De gik begge til ridning på elevheste på vores lokale rideskole i nogle år, før vi for et par år siden valgte at blive mere seriøse omkring sporten og købte egne hest/ponyer.

Vi har en rød pony vallak på 140 cm ved navn Bastian som min datter Emilie rider på, mest spring, men de får også dressurundervisning og rider på tur/i skoven.

Jeg har min Barokpinto vallak på 155 cm ved navn Sir Bailey som jeg mest rider dressur på, men vi hygger også med skovtur i weekenden og lidt spring engang imellem.

Sidst og mindst har vi også en fin lille palomino pony hoppe på ca. 135 cm ved navn Victoria, som min datter Silje rider på. De rider både dressur, spring og skovtur.

Vi har hestene på vores lokale rideskole Elmelunds rideklub i Grønhøj, hvor vi bruger meget af vores fritid.

Billedet er fra et fotoshoot med Maiken Auning Photography, på min dejlig barockpinto Sir Bailey.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce