New Forest Zunette - solgt New Forest Zunette - solgt New Forest Zunette - solgt New Forest Zunette - solgt New Forest Zunette - solgt
Natacha Christensen '
Følg
Følger Følg ikke

Natacha Christensen '

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 25. nov 2007
Offline - Senest online: 29. sep 2013 Bruger er på filterliste

HVIS DER ER NOGLE DER VED HVEM ZUNETTE ER SOLGT TIL MÅ I MEGET GERNE KONTAKTE MIG - TAK :D

Jeg er en pige på 15 år. Jeg er ejer af en fantastisk pony Højvangs Cavallo. Jeg har redet siden jeg var 5 år gammel og fik egen hest da jeg var 6 år. Min første pony hed Zunette, hende havde jeg i mange år. Efter rigtig mange år med Zunette solgte jeg hende, da hun ikke ville springe til stævne. Jeg var meget ked af at komme af med hende og er stadig ikke helt kommet mig over det. Nu har jeg så Cavallo, som er min lille stjerne. Han betyder alt for mig og han bliver bedre og bedre. Jeg fik Cavallo da han var 3 år og har selv redet ham til. I starten skulle Cavallo være spring pony, men det har jeg opgivet, da han ikke er glad for at springe. Nu er jeg så begyndt at ride dressur. Det var meget svært at gå fra spring til dressur da man har mange dårlige vaner fra springen. Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive dressur rytter men sådan blev det, selvom jeg stadig brænder meget for spring.
Jeg er så heldig at hele min familie går op i heste med liv og sjæl. Min far arbejder på Blue Horse og har været med til Nordisk Mesterskab i springning. Så han ved en del om heste (: Min mor har også redet og min søster har sin egen pony. Det er dejligt at have nogle der støtter mig i min sport.
Jeg rider dressur undervisning ved Lena Aamand som er dressur rytter og rider for Blue Horse. Hende er jeg rigtig glad for og hun hjælper mig også rigtig meget.
Hvis du vil vide mere om mine ponyer så er du velkommen til at kigge i deres profiler, ellers kan du bare skrive til mig (:


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce