Connemara Hesselbjerggård Safir SOLGT Connemara Hesselbjerggård Safir SOLGT Connemara Hesselbjerggård Safir SOLGT Connemara Hesselbjerggård Safir SOLGT Connemara Hesselbjerggård Safir SOLGT
Camilla Bjørn Vognbjerg J
Følg
Følger Følg ikke

Camilla Bjørn Vognbjerg J

Kvinde, 32 år, Vestsjælland
Oprettet: 26. nov 2007
Offline - Senest online: 6. sep 2021 Bruger er på filterliste

Jeg bor lige nu hos min mor og stedfar sammen med min forlovede, vores hund (Nono), vores kat (Molly), og mine to heste (Kashmir og Zebo).

Jeg er igang med at læse til folkeskolelærer, men da jeg brænder rigtig meget for at undervise folk i at omgås deres dyr, håber jeg på at kunne tage en uddannelse i det, når jeg er færdig i 2014.

Jeg elsker at omgås dyr, og især heste. Jeg har redet siden jeg var helt lille, men begyndte først at ride koncentreret, da jeg var 15 år. Derefter begynde jeg at brænde for dressuren. Da jeg desværre har været ude for en masse uheld med heste, valgte jeg i sommeren 2011, at købe en 1 års New Forest hingst. Jeg ville gerne have en hest, som jeg kunne "vokse" sammen med. Det er min plan med Kashmir, at han engang bliver en allround hest, som jeg kan bruge til lidt af hvert. I sommeren 2012 købte jeg en 6 års Welsh, som primært skal bruges til dressur. Han er først lige blevet redet op, da han ellers har været brugt til kørsel. Jeg håber på, at vi til foråret/sommeren 2013 kan komme ud og starte nogle små dressurklasser.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce