Traver Gigi Samich Traver Gigi Samich Traver Gigi Samich Traver Gigi Samich Traver Gigi Samich
*Tanja&Gigi *
Følg
Følger Følg ikke

*Tanja&Gigi *

Kvinde, 44 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 30. nov 2007
Offline - Senest online: 23. nov 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 33 år, som flyttede fra Nordjylland til København, og bor nu sammen med min dejlige kæreste på Vestegnen.

Min travhest Gigi står opstaldet i Ishøj, det er et hyggeligt privat sted med en god stemning og skønne mennesker ;-)
Stalden hvor vi står er med fuldpasning, det vil sige der dagligt bliver lukket ud/ ind fra fold, muget ud og naturligvis fodret ;-)
Det er dejligt at vide at ejeren af stedet går op i at hestene trives, får det foder og hø den skal have, samt masser af foldtid ;-) Hvilket gør man kan tillade sig at have en fridag og stole på at min hest bliver passet.
Jeg har kendt min nuværende hest Gigi, siden hun var 2 år i 2001. (Trænede travheste for tidligere ejer nogle år) Gigi er nu 13 år og jeg har ejet hende i ca. 7 år. Vi har startet et par distancer sammen men hun er bare hygge hest, stiller ikke krav eller har mål, men får altid en dejlig ridetur, eller bare hygge dag sammen.
Elsker Gigi meget højt og hun skal ALDRIG sælges
Gigi rides bidløs og det fungere super på hende :-)

Jeg fik min første hest Zak da jeg var 7 år (og har redet lige siden) Zak døde desværre da han var 5 år pga voldsom kolik.
Derefter red jeg et par ponyer bla Flicka som jeg vandt i forbindelse med et væddemål mellem min far og jeg.
Derefter købte min far nogle travheste bla 2 følhopper Nathasja Blue og Fleur Jasgo og avlede nogle føl, ikke nogen der løb noget stort ind.
Efter travhestene var væk, fordi min far fandt ud af det krævede meget, og det er en dyr sport ja så slog han sig over på islændere.

Vi fik de første heste direkte fra Island, Drottning som havde føl ved siden samt et føl i maven Stjarna som vi har den dag i dag.
Valgte i forbindelse med skolepraktik at komme til en travtræner Kent Friborg og fik lov til en masse, hvilket jo er sjovt når man er i den alder, var med til løb både i Danmark og Sverige, og han lærte mig også at tilkøre en hest, men fordi han ikke havde nogen i tilkørsel fik jeg lov at få min ismule med og så trænede vi den ; ))


HUSK:
Det er os der vælger dyrere, og ikke dem der har valgt at bo hos os, så det er vores pligt at gøre det bedste for dem...

* Jeg gider IKKE stemme i udfordringer, eller modtage dem.
* Ansøg IKKE venskab hvis vi ikke
Kender hinanden
Har skrevet sammen
Eller har handlet sammen.
* Elsker heste, særlig travere.
* Træt af useriøse købere...
* Er ofte på HG.

BYTTER IKKE mit udstyr pga. et par dårlige oplevelser, vi kan mødes og handle i København/ omegn ellers sender jeg gerne som forsikret pakke 70,- via post Danmark som både er din og min sikkerhed.

Er der noget du vil vide ja så spørg endelig ; ))
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce