Dansk Varmblod Humlegårdens Daffani Dansk Varmblod Humlegårdens Daffani Dansk Varmblod Humlegårdens Daffani Dansk Varmblod Humlegårdens Daffani Dansk Varmblod Humlegårdens Daffani
Katharina Lolk og Humlegårdens Daffani '
Følg
Følger Følg ikke

Katharina Lolk og Humlegårdens Daffani '

Kvinde, 29 år, Fyn
Oprettet: 1. dec 2007
Offline - Senest online: 28. sep 2014 Bruger er på filterliste

Mit navn er Katharina Lolk, jeg har tre små søskende, to mindre søskende som har samme interesse som mig selv og en lille bror som går op i fodbold. Jeg er en pige som ånder og lever for ride verdenen, jeg er vokset op sammen med heste. Jeg har nu en smuk ung hoppe på fem år, jeg fik hende den 06.06.2010 og har selv tilredet hende. Februar 2011 kom jeg af med min skønne pony, Dolce. Hun er kommet op til en fantastisk familie i Sverige, som behandler hende som en lille prinsesse.. Jeg fik Dolce i 2007 og har selv redet hende op til hvad hun kan idag, jeg har redet landsplan på hende i ca. 2½ år.
Jeg har haft rigtig mange ponyer igennem tiden. Dingo, Pondus, Lilleskovs Juvel, Hedehusets Bencorr, Hemo's Meter og mange andre.
Jeg ser frem til en masse fantastiske år sammen med Daffani.. Hvis i vil vide mere, er i velkomne til at kontakte mig :)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce