Frieser Søndergaards Kenai Frieser Søndergaards Kenai Frieser Søndergaards Kenai Frieser Søndergaards Kenai Frieser Søndergaards Kenai
Nadia B ¤ Kenai S
Følg
Følger Følg ikke

Nadia B ¤ Kenai S

Kvinde, 39 år, Sønderjylland
Oprettet: 11. dec 2007
Offline - Senest online: 26. sep 2022 Bruger er på filterliste

Hej!

Jeg har hygge redet siden børnehaveklasse, hvor min bedstefar købte en hvid pony - Rikke, og en sort/brun oldenborg bl. - Tequilla, som mig og min søster og mor red og en plag - Tarok. Desværre blev Rikke kronisk forfangen, så der var uheldigvis kun en vej! Som 12-13 årig begyndte jeg at ride lidt på Tequilla.
Da Tarok blev gammel nok, kom han i tilridning og efterfølgende begyndte jeg at få undervisning på ham, på det lokale rideskole (I ved, holdridning, nu skal alle skråt igennem osv.) Efter noget tid havde jeg ham stående på rideskolen i ca. 2 år, hvorefter han kom hjem igen!
Så blev tiden mere brugt på sjov og ballade foruden heste, og det resulterede i, at han blev solgt... ='( snøft... savner ham stadig meget!

Savnede at have med heste at gøre og at ride, så i 2007 købte jeg en frieser, som jeg længe har drømt om, og vi prøver nu at få det bedste ud af det sammen. En fantastisk dreng der tager tingene som det kommer, uden at have alt alt for travlt. Min egen Jack Sparrow!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce