Fjordhest Campari - *JYSKMESTER 2011* SOLGT Fjordhest Campari - *JYSKMESTER 2011* SOLGT Fjordhest Campari - *JYSKMESTER 2011* SOLGT Fjordhest Campari - *JYSKMESTER 2011* SOLGT Fjordhest Campari - *JYSKMESTER 2011* SOLGT
Ida Nielsen *
Følg
Følger Følg ikke

Ida Nielsen *

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 23. dec 2007
Offline - Senest online: 25. dec 2013 Bruger er på filterliste

Heej ;D

Jeg hedder Ida og er 15 år.
Jeg har en fjordhest der hedder Campari på 7 år, som desværre er udlånt pga pengemangel til 2 heste :'(
Så har jeg en DV hoppe på 4 år, som vi snart skal igang med og som skal blive min spring hest :) Til hverdag rider jeg også nogle andre heste, som jeg har stor glæde af, nu hvor jeg ikke lige har en hest og ride på :)

Min forældre er skilt så hver anden weekendt er jeg hos min far. Min far har en stor kvæg gård lidt uden for Vellev, og han har også en gård i Randers og en gård i Horn, ialt har han 800 køer og en nogle huse han lejer ud :) Og en masse andet :)
Min mor bor jeg hos i en by der hedder Kvorning (mellem Randers og Viborg) Det er et lille hus så der er ikke plads til hest, så vi har brug for opstadning XD Jeg går i skoe på Hammershøj Central skole og går i 8. klasse.
Jeg rider LB-LA niveau i dressur. I spring er det LB niveau, jeg er mest til spring så vil gerne komme til at springe M-S klasser engang ;D
Jeg har en masse pladseringer på Campari og en rideskole pony der hedder Wilfred (som jeg ikke rider mere).


Min spring træner: Susan Mørk
Min dressur træner: Marianne løve

I 2009 startede jeg mit første fjordheste DM i junior spring, det gik rigtig godt og jeg kom til 2. afd. og endte på en flot 12 plads, med en meget træt hest :) Er super tilfreds for der var en masse farlige spring, som Campari bare hoppede uden lige! Super stolt!

Campari - Det Gule Lyn!

Campari er min første hest, som jeg fik da jeg var 7 år. Vi købte ham hos naboen da vi skulle have en hest efter min mors gamle hoppe var væk. Vi regnede ikke med en stor gang maskine men det fik vi! Campari er super god! Vi købte ham da han var 2 dage gammel og han gik hos sin mor til han skulle rides til ;D Han går LA dressur og LC m.m i spring! KÆMPE TALENT! Han er desværre udlånt pga. penge mangel til 2 heste i 2 år til den bedste familie man kan finde! Tak fordi i passer og holder så meget af ham! :'( Måske skal han sælges hvis Last Lya er super :'/ MEN HAN VIL ALTID HAVE EN SPECIEL OG SÆRLIG PLADS I MIT HJERTE! HAN BETYDER ALT FOR MIG!

TIL ALLE! Jeg rider med bid, da jeg altid har gjort det og jeg bruger det med blid hånd! Og jeg har respekt for dem der rider uden !
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce