Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT Anden særlig race Águst Kongerslev MITALT - SOLGT
Julie Lund .
Følg
Følger Følg ikke

Julie Lund .

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 28. dec 2007
Offline - Senest online: 21. apr 2014 Bruger er på filterliste

jeg har redet i snart 9 år, jeg har både redet dressur og spring, men jeg må indrømme at jeg lægger mest interesse i min dressur.. i 2008 fik jeg min første pony - Águst Kongerselv. han var en smule vild men jeg kom længere end jeg havde forventet med ham, vi fik startet nogle stævner og have det gernerlt dejligt sammen, vi lærte hinanden meget. og derfor kan jeg ikke være mere tilfreds med mine ponyår end jeg er, han har gjord mine ponyår til det bedste i mit liv..
lige nu rider jeg slet ikke, men jeg er stadig ude på VIR rideklubben hvor jeg red, det er nærmest mit 2 hjem.
efter sommerferien skal jeg på udkig efter en hest igen, jeg vil have en dressur hest som jeg kan komme langt med.

Nu har jeg sørme fået en hest, Hun er en bette sag, hun måler kun 160cm stang. Hun har lige så meget temperament som min søde pony Águst havde. Hun mangler en del i hendes ridning for at kunne blive den dressurhest som jeg ønsker mig! men det er jeg sikker på nok skal komme med tiden. Hun er super nem at have med at gøre, og så er hun bare en rigtig puttegøj. så jeg ser helt klart frem til at nyde den næste tid sammen med hende, og håber på at vi får mange gode år sammen, uden alt for mange forhindringer. Min nye hest hedder Adept!

Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg føl.....................t... mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce