Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig
lillian h
Følg
Følger Følg ikke

lillian h

Kvinde, 51 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 30. dec 2007
Offline - Senest online: 1. mar Bruger er på filterliste

38 år bor sammen med min kæreste og mine 2 drenge samt vores plejebarn. Har siden barn af interesseret mig for heste.
Jeg har mine heste stående hjemme og pt har vi 4 stk.
Jeg vil gerne prøve at avle lidt new forrest på hobby plan. udover at jeg er heste tosse rider min yngste søn også og vores plejebarn. min kæreste er også glad for heste, men rider kun for sjov en sjælden gang.
Jeg arbejder hjemme og har derfor meget tid til at hygge og snakke med hestene flere gange om ugen samt lukke dem ud/ind efter vejret skifter.
vi har en jordfold som er 18*40 m som jeg gerne vil have lagt en grusbund på, men som pt fungere som ridebane. så har vi en lille græs fold og en stor græsfold samt en fold hvor der er skygge hele dagen pga mange store træer her er godt om sommeren når solen bager ned og når det er meget regnvejr.vi har nu lejet mere jord og har alt i alt ca 10.000kvm fold. om sommeren er mine heste ude hele døgn, men inde og få foder morgen og aften og om vinteren er de ude fra solopgang til solnedgang, så meget som muligt. De blir fodret 4 gange om dagen i vinterperiode og jeg foder med meget wrap/hø og ellers foder tilpasset hver hest...I stalden står de på trøpiller.

Jeg går meget op i hestevelfærd og er meget IMOD hårdhændet behandling af dyr... jeg går ikke ind for afstraffelse men positiv forstærkning. Jeg er mild af natur og dette smitter ofte af på hestene...Jeg er mest turrytter pt. tidligre dressur rytter.
Jeg acceptere ikke at man råber af hestene i min stald...
Jeg har pt 2 føl og en oldenborg/lippizaner bl som er mine og en skimmel opstalder i stalden.
skriv hvis i vil vide mere.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce