Dansk Varmblod Chess Dansk Varmblod Chess Dansk Varmblod Chess Dansk Varmblod Chess Dansk Varmblod Chess
hestemennesker.dk
Følg
Følger Følg ikke

hestemennesker.dk

Kvinde, 42 år, Nordjylland
Oprettet: 5. jan 2008
Offline - Senest online: 16. mar 2023 Bruger er på filterliste

At opfatte sig selv som elev af livet giver adgang til at befinde sig smidigt i sin personlige udvikling og evige udfoldelse.

Jeg er så heldig at jeg indimellem befinder mig i nogle rigtig spændende og udfordrende opgaver med heste og mennesker hvor jeg må overgive mig til min intuitiv sansning for at finde adgangsvejen ind i et møde.

Jeg er født med en, for min familie usædvanlig stor passion for heste. Jeg har op igennem mit liv arbejdet dedikeret med områder som forskellige grene af Natural Horsemanship, Læringsteorien, biomekanikken, og Akademisk Ridekunst.

I dag praktiserer jeg ikke selv nogen træningsretning da jeg i min personlige proces har haft brug for at vende mit fokus væk fra det liv jeg var optaget af med hestene og imod menneskets verden for at genfinde interessen for min egen art.

Det var en svær beslutning at sige farvel til mine heste men en nødvendig én som jeg i dag bliver belønnet for med en dyb kærlighed for og forståelse og interesse for mennesker, hvilket i virkeligheden efterlader mig rigere end nogensinde.

Jeg står til rådighed som vejleder i samarbejdet imellem mennesket og hestens verden. Imellem mennesket og dets forhold til sig selv, andre og sit potentiale. Jeg overbringer intuitive beskeder fra hesten og kan dermed hjælpe med til at genoprette balancen i et samarbejde.
Jeg ønsker at udbrede indsigter fra det fantastiske liv i livet og at pirre din nysgerrighed for den dybde af visdom som ligger for vores fødder med vores adgang til naturen og med hestene som vejledere.

Jeg er p.t. under uddannelse til Spirituel Integrativ krops og psykoterapeut og er uddannet fysiurgisk massør og tilbyder kropsterapi og energiarbejde samt psykoterapeutisk træningsterapi og bevidsthedsarbejde i feltet med hesten.


De Kærligste hilsener fra Christina
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce