Anden særlig race Lucas<3 (SOLGT & SAVNET!) Anden særlig race Lucas<3 (SOLGT & SAVNET!) Anden særlig race Lucas<3 (SOLGT & SAVNET!) Anden særlig race Lucas<3 (SOLGT & SAVNET!) Anden særlig race Lucas<3 (SOLGT & SAVNET!)
Shania du vil forevigt være savnet!
Følg
Følger Følg ikke

Shania du vil forevigt være savnet!

Ikke angivet, 32 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 10. jan 2008
Offline - Senest online: 23. maj 2012 Bruger er på filterliste

"Min hest er mit spejl, som uforfalsket gengiver mine gode og dårlige luner. Se din hest i øjnene og lad dig ikke skræmme af sandheden".

To citater som jeg holder meget af <3

:. CITAT .:
- Heste tager os som dem vi er, men bedømmer os ud fra hvad vi gør!
- Dressuren er til for hestens skyld og ikke omvendt!

:.OM MIIG.:
Jeg hedder Melanie og er 19 år. Jeg har haft egen hest i 4 år. Jeg har haft 3 heste, men er nu den lykkelige ejer af en dejlig DV hoppe på 6 år. Min yndlings diciplin er dressur. Jeg er dog så småt begyndt at spring igen efter ca 3 års pause. Dressuren fylder dog mest i mit tilfælde. I alt har jeg redet i 5-6 år. Jeg elsker seriøst ridning samt undervisning og brænder for at blive en bedre rytter. Jeg er konkurrance menneske og elsker at forberede og træne op til et stævne. Dog har jeg ikke startet særlig mange stævner endnu, men håber på mange stævner fremover.
Ud over min ridning som fylder en kæmpe del af mig, elsker jeg at tegne. Jeg har mest erfaring med at tegne heste. :) Tegner gerne for andre, skriv dog en privat besked til mig for at høre nærmer. Kig også gerne min hjemmeside, eller mit album under min profil :) Det vil givet et lille indblik i hvad jeg går og laver.

// Melanie M.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce