Anden særlig race Stald Birkelys Issebelle Anden særlig race Stald Birkelys Issebelle Anden særlig race Stald Birkelys Issebelle Anden særlig race Stald Birkelys Issebelle Anden særlig race Stald Birkelys Issebelle
Line Skou .
Følg
Følger Følg ikke

Line Skou .

Kvinde, 25 år, Nordjylland
Oprettet: 19. jan 2008
Offline - Senest online: 24. feb Bruger er på filterliste

Mit navn er Line Skou og jeg født i 1995.

Min interesse for heste startede tilbage i år 2005, hvor en veninde tog mig med til en ridetime. Siden da har jeg været bidt af livsstilen med heste.
Heste fylder største delen af mit liv, og selvom jeg må give afkald på mange ting, så fortryder jeg det ikke! Nærvær med heste lærer mig så meget om mig selv og andre og intet andet kan erstatte det i mit liv!

Jeg rider i Mariager Rideklub (MORK), som er et super hyggeligt sted. Jeg sidder også i bestyrelsen som juniorrepræsentant og vandt i år 2009 prisen som ”årets arbejdsbi” sammen med den anden juniorrepræsentant Mia Jessen.

Jeg har altid redet i Mariager Rideklub, hvor jeg har redet en række forskellige elevheste gennem tiden. Jeg startede på Benjamin, en gammel godmodig vallak, som jeg lærte de grundlæggende ting på og startede et par begynder stævner med. Senere skiftede jeg til en rød 2’er pony, Smilla, som jeg lærte en del på. Hun var ikke særligt skolet og her begyndte min ”dressurtræning” for første gang. Da Smilla fik konstateret spat, fik rideklubben en ny pony ved navn Lady Dee.
Lady red jeg gennem resten af min pony tid, hvilket vil sige omkring 3 år. Hende lærte jeg super super meget på! Hun var ikke særligt samarbejdsvillig da hun kom, men i løbet af årene fik jeg redet hende til en nogenlunde dressurpony og en særdeles fin springpony! :-)

Ved siden af rideskolehestene har jeg redet mange andre ponyer for forskellige mennesker. I 2008 begyndte jeg at ride ponyen Kastania, som har lært mig at stole på heste i det fri. Hende ser jeg stadig engang i mellem, når jeg passer hende og hendes to foldkammerater i ferier :-)
Jeg har desuden redet min gamle ridelærers pony Kaffe. Han er en helt fantastisk pony, som hun i sin ponytid sprang store stævner på. Nu er han en ældre herre med dårlige forben, men som fungerer godt som dressurpony! Han startede min store interesse for dressur og hjalp mig godt på vej til at forbedre mig som rytter!
Ellers hjalp jeg også med min ridelærers ponyer hun købte til videre salg. Det har givet mig større erfaring omkring bl.a. tilridninger, håndtering af ungheste og hingste :-)

D. 30. oktober 2010 skiftede jeg så rideskolehestene ud med min egen hest, Issebelle. Hun er min første og eneste hest, som jeg allerede har haft mange oplevelser med.

Isse står opstaldet i en lille privat stald ved navn Stald Kildehuset. Der er opstaldet i alt 6 heste, 3 af ejerens og 2 af min gode veninde Mettes.

Til dagligt går jeg på Mariagerfjord Gymnasium i 2.g, på Naturvidenskabelig linje med Matematik A, Kemi B og Fysik B. Det er ofte en stor mundfuld både at få tid til heste og lektier/afleveringer. Derfor er jeg dybt taknemmelig for, at de mennesker jeg har omkring mig, altid er klar til at give en hånd med, når tingene bliver lidt svære at nå alene!

Tag meget gerne et kig rundt på min profil. De fleste heste som er nævnt i teksten, kan findes, med deres individuelle historier :-)
Jeg bedømmer og kommenterer altid tilbage ;-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x