Hannoveraner Caiman RIP <3 Hannoveraner Caiman RIP <3 Hannoveraner Caiman RIP <3 Hannoveraner Caiman RIP <3 Hannoveraner Caiman RIP <3
Katrine D
Følg
Følger Følg ikke

Katrine D

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 23. jan 2008
Offline - Senest online: 15. feb 2016 Bruger er på filterliste

Jeg har ikke hest længere da mine forældre blev skilt og vi nu ikke længere har råd. Det er ikke med min gode vilje, men har bare måtte acceptere det.

Mit navn er katrine og jeg er 18 år nogle måneder endnu. Jeg er lige blevet student på HHX og nu skal jeg supplere med nogle naturfag før jeg kan søge på universitetet.
Jeg red rigtigt første gang da jeg var 10 år. Siden da har jeg gået til ridning på HIS i hillerød. Til min konfirmation fik jeg min første hest og jeg havde glæde af ham i noget tid før hans gaffelbånd teede sig for meget efter en gammel skade. :) Nu er han i nyt hesteliv og har boet hos sin plejefamilie på fyn i næsten 4 år.

Jeg red nogle parter og noget forskelligt og et halvt år senere begynde jeg at kigge på hest igen.

På en jyllandstur prøvede jeg alt der var værd at kigge på og efter at have prøvet Caezar var de andre heste efter ham ligegyldige. Det var bare hvad siger man? Drømme hesten, for det var HELT rigtigt lige fra da jeg sad på ham første gang.
2 uger senere ankom han til HIS hvor store planer var for os to ;) 10 dage efter ankomts var han halt med noget der lignede en hovbyld, ifølge de kloge på rideskolen. Dyrlægen konstaterede dog en kodeledsforvridning. 3 mrd senere fik vi ham scannet fordi han ikke blev rask. Han har så sansynligvis styrtet på folden eller blevet parket så hårdt at hele skulderledes var betændt. Efter mange genoptræninger og kampe gennem 1½ år blev han bare mere og mere halt. 2 dage før vi nåede til gallop stadiet i genoptræning nummer 700. blev han halt IGEN... Det var nok nu. Falck-Rønne tjekkede ham som en 'last chance' og da vi fik afvide at chancerne efter et halvt års boksro for at blive smertefri foldhest var under 50 så vidste vi jo godt hvad vi skulle gøre. Det kan man ikke byde det glade og store væsen.
Så.. Jeg fik taget mig sammen og fik sagt farvel til min prins.. Er på en måde stolt af mig selv for det ville ikke være et liv for ham, og gennem 2 halte år var hans væsen ændret og han var bare ikke glad. Og jeg VED han har det bedre nu, og det kan jeg se nu når jeg hører om folk der trækker den alt for længe med at aflive, udelukkende fordi de er for egoistiske til at se hvad der er bedst for hesten, og et værdigt liv.

rip min store dreng :'(
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce