New Forest Prins Albert New Forest Prins Albert New Forest Prins Albert New Forest Prins Albert New Forest Prins Albert
• Ponybanden P-M • Camilla Petersen •
Følg
Følger Følg ikke

• Ponybanden P-M • Camilla Petersen •

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 27. jan 2008
Offline - Senest online: 23. nov 2018 Bruger er på filterliste

OBS. Det er IKKE tilladt at tage nogle af mine billeder! Man skal spørge først, og det samme gælder fotoalbum, hvis jeg skriver man må tage dem så må man godt! MEN det er IKKE tilladt at give dem videre til andre, heller ikke selvom de er i jeres profil ! På forhånd, tak! ;D

BEGRUND LAV OG MIDDEL, ELLERS SÅ BEDES I LADE VÆR MED AT GIVE EN BEDØMMELSE OVERHOVEDT !

Profilbilled: Ponybandens logo (:
-------------------------------------------------

2 "beskrivelser" af mig fra 2 veninder, skrevet for et par år siden (-;

Fra søde, søde søde Ida til mig :'D <3 :
Camilla som hun jo hedder er en frisk pige ! Hun elsker heste og andre dyr. Noget af det der betyder mest for hende er hendes pony Prins, hendes Mor's hest Majsen, hendes gamle pony Camilla, hendes hund Nala og hendes to marsvin Dina og Mulle. Hun er skide skæg og være sammen med og man kan umuligt kede sig ! Da hun hele tiden har "fut i kasketen" ! Men på den gode måde. Når man ska' sove med hende ska' man søre for at gå i seng når hun er træt for hvis hun bliver MEGET træt bliver hun fuldstændig hyper ! Og så løber hun rundt og driller os andre som er ved at være rigtig trætte. Hehehe (: Camilla er altid den der får de små til at skraller grine, og når man er til fx. fødselsdage med hende er det altid hende der underholder (: I hendes fri tid er hun altid sammen med Prins. Hun bruger KUN hendes penge på enten Prins eller sit camera. Hun går meget op i at tage billeder (self. af heste eller andre dyr). Hun er absolut ikke en makeup tøs ! ! Hun bruger IKKE tid på at ryde op på sit værelse, men på ridern har hun næsten altid orden i tingene. Hun er en rigtig sjov ven som man kan stole på.
Det var så lidt om dig Camilla. Qnuzzzzz ida <3

Og

Fra Andika (annika) til mig <33 :

Camilla er en meget aktiv pige der elsker at lave en helt masse sjove og hyggelige ting (: Hun er næsten alrig rigtig træt, men når hun er bliver hun hyper :b Hun elsker sin super dejlige pony Prins som har en million forskellige kæle navne f. eks.: Batmann og PrinseMandse :b Camilla bruger ingen tid på at lægge make up, hun er slet ikke dullet og vil bare gerne ud at lave noget..
Hun er rigtig sød at snakke med og rigtig god til at trøste en !<3 Hun er springrytter, men rider da også dressur! Hun er rigtig sjov at være sammen med og man keder sig aldrig! Hun elsker at tage billeder med sit NIKON kamera, og hun får da godt nok også taget en masse super gode billeder!<3 Jeg er rigtig glad for at jeg har lært Camilla at kende, for det får man meget ud af!
Jeg kan huske første gang vi mødtes, til en springtime hvor vi syntes at en 4 kombination på 40cm var mega sygt, det var da vi havde Mooni og Camilla (ponyen Camilla) <3 Hun er i det hele taget bare en sød pige <33
Knus Annika..

-------------------------------------------------

BEGRUND LAV OG MIDDEL, ELLERS SÅ BEDES I LADE VÆR MED AT GIVE EN BEDØMMELSE OVERHOVEDT !

Kærlige heste vrinsk fra
Camilla og Prins<3


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce