Fjordhest Katrinedals Bea (Tulle) Fjordhest Katrinedals Bea (Tulle) Fjordhest Katrinedals Bea (Tulle) Fjordhest Katrinedals Bea (Tulle) Fjordhest Katrinedals Bea (Tulle)
Sandra Fogtmann Jørgensen
Følg
Følger Følg ikke

Sandra Fogtmann Jørgensen

Kvinde, 22 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 3. feb 2008
Offline - Senest online: 2 timer siden Bruger er på filterliste

Kan findes på Instagram: Densorteperle_og_Guldhesten

Hej til dig, der er hoppet ind på min profil!
Jeg hedder Sandra og jeg er en 21 årig pige fra Jylland. Jeg er lige blevet student her i 2017, fra STX og ser nu frem til 2 sabbatår, der skal bruges på mine dyr, venner, familie, kæreste og rejse/få nye oplevelser. Jeg begyndte at ride da jeg var 11-12 år gammel. Det havde ikke rigtigt vakt min interesse, før min daværende veninde fik sin egen pony, som jeg prøvede en tur på - så begyndte jeg til ridning på Vorbasse Rideklub. Her havde jeg mange gode år, mange gode oplevelser og mødte nogle skønne heste - heriblandt min regnbue hest, Vedette. Jeg red på hende til undervisning, selvom mine ben knap kunne nå ned om sadelklapperne. Hun var helt klart elsket. Det endte dog med at hun blev halt (rideskoletræt), og skulle sælges. Jeg var dog så heldig, at mine forældre gav mig hende, som min første hest og vi fik mange gode år sammen, inden hun måtte i hestehimlen. Siden da har jeg fået lidt undervisning på Billund Sportsrideklub samt redet for Stutteri Terplinggaard, hvor min frieser hoppe er avlet. Senere købte jeg også en fantastisk fjordhest til at ride ture på, nemlig Tulle. I fremtiden er mine drømme, at blive en endnu dygtigere dressurrytter og konkurrere på højt plan, træne adfærdsvanskelige heste og uddanne mig til biolog på Aarhus Universitet.

Jeg går rigtig meget op i dyrevelfærd, klimaet og vores jord generelt, derfor er jeg også vegetar - arbejder mod at blive veganer. Mine største passioner er natur og dyr, og det er også det jeg skal arbejde med resten af mit liv, uanset hvor jeg ender og hvad jeg ender med at blive til.

Jeg går rigtig meget op i, at ride så meget på hestens præmisser, som overhovedet muligt. Jeg elsker jordtræning, tricks, bidløs ridning og hvad der ellers er, som skaber et bånd og en speciel tillid mellem mig og min hest. Jeg arbejder altid ud fra, at en hest ikke er fræk, men gør det den gør, af en grund.

Nuværende heste:
Tatoo Terplinggaard, frieser
Katrinedals Bea, fjordhest

Mine tidligere heste:
Vedette, dansk varmblod


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}