Mustang BestBreed Mustang Kalina Mustang BestBreed Mustang Kalina Mustang BestBreed Mustang Kalina Mustang BestBreed Mustang Kalina Mustang BestBreed Mustang Kalina
US-Mustang >Horsetalker<
Følg
Følger Følg ikke

US-Mustang >Horsetalker<

Mand, 62 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 14. feb 2008
Online Bruger er på filterliste

"Gammel" mand fra 1961, der bare er vildt forelsket i Amerikanske Mustang heste. Jeg bruger stort set al tid på træning og hygge med vores 22 Mustangs.
Vores Mustangs trænes både til Engelsk ridning, Western og Agility - udvælgelsen sker efter hestens evner, gang og kropsbygning.
Al træning og omgang med hestene foregår efter ægte HMS principper.

Følg os på:
Facebook:
http://www.facebook.com/#!/BestBreedMustang

Internettet:
http://www.us-mustang.com

Her har jeg forsøgt, at samle informationer omkring vores arbejde med ridning, tilridning og træning af heste og Mustangs på vores træningscenter.

Arbejdet består bla. i træning, genoptræning, behandling, trailer-, miljø- og adfærds træning, tilridning og ridning af heste, men vi har selvfølgelig også opstaldning, undervisning, adfærds- og trailer kurser, Horse-Hotel, ferieophold, avl og forskellige spændende arrangementer.

Træning, tilridning, ridning, behandling og genoptræning:
Tilridning og ride træning foregår med udgangspunkt i den enkelte hest.
I samarbejde med ejeren lægges træningsplan, så vi på kortest mulig tid får hesten trænet efter ejerens ønsker. Træningen kan være en kombination af flere ting f.eks. tilridning, håndtering, trailer læsning, agility, muskelopbygning og konditionstræning.

Overvågning:
Alle heste ejere får login til vores overvågningssystem, så de kan følge deres hest på PC og Smartphone. Hvis man ikke selv har tid til at overvære arbejdet med hesten, så er det let og hurtigt at logge ind og følge hesten eller se hvad vi laver med andre heste.

Amerikanske Mustangs:
Sammen med vores træningscenter har vi det største Mustangs Stutteri udenfor Nordamerika.
Vi har valgt netop Mustangs fordi det er en helt speciel og fantastisk hest – super intelligent, hurtigt opfattende, behagesyg, omgængelig og så har den samtidig en sund krop, gode ben og stærke hove.

Open Ranch:
Hver søndag har vi Open Ranch. Du kan komme og se vores dejlige sted og opleve rigtige Amerikanske Mustangs eller bare se hvordan vi arbejder og træner hestene.


Når man arbejder med heste, skal man huske 2 ting:
1. Jeg har aldrig prøvet alt.
2. Jeg får aldrig lært nok.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce