Dansk Varmblod Åen`s April - B - HEST <3. Dansk Varmblod Åen`s April - B - HEST <3. Dansk Varmblod Åen`s April - B - HEST <3. Dansk Varmblod Åen`s April - B - HEST <3. Dansk Varmblod Åen`s April - B - HEST <3.
Sofia Westergaard
Følg
Følger Følg ikke

Sofia Westergaard

Kvinde, 25 år, Nordjylland
Oprettet: 17. feb 2008
Offline - Senest online: 12. feb 2015 Bruger er på filterliste

Hejsa alle sammen! :-)
Jeg er 18 år gammel. Jeg har gennem hele mit liv haft med heste og gøre, da vi har vores egen stald!
Jeg fik min første pony, Bluggi, da jeg var 3 år gammel. Ham har jeg haft rigtig meget glæde af igennem årene. Efterfølgende fik jeg to lidt større ponyer, Sam og Mike. De var ikke tilredet på det tidpunkt. Sam tilred jeg selv som 10 årig, men Mike var en lidt for stor mundfuld for mig, så han kom i tilridning. Hurtigt fik jeg smag for at springe, og dørene åbnede hurtigt for mig.. Med to gode ponyer gik alt sammen utroligt stærkt. Fra mit første stævne til at jeg red MB, gik utroligt stærkt. Pludselig stod jeg med to B - ponyer og begyndte så småt på landsstævnerne i 2009. 2009 var desværre også mit sidste 3´er pony år, så det betød at det var slut med stævnerne på Mike. Min far og jeg har altid været glad for at have 2 heste med, så vi bestemte os for at jeg skulle have en ny pony, som kunne erstatte Mike. Vi købte Marloes, som ikke havde gået andet end LD i spring. Hurtigt startede jeg LB på hende.. Pludselig var hun også B - pony, og jeg påbegyndte at ride MA! Efter noget tid besluttede vi os for at starte S, da jeg gerne ville starte DM inden slutningen af mine ponyår. Min første S startede jeg i starten af 2011.. Det resulterede desværre i et ret voldsomt styrt, som gjorde at vi fik et tilbagefald, og måtte gå lidt ned i klasserne igen. I slutningen af 2011 prøvede vi kræfter med S igen, hvilket resulterede i at jeg blev nummer 3 ved Jysk mesterskab! Det var en virkelig fed oplevelse! Udover det blev Marloes og jeg distriktmestre i 2011!
Hvis vi går lidt tilbage til Sam.. Sam var en utrolig god speedpony i LA klasserne. Men når det begyndte at komme op over MB blev det svært for ham, da han kun er 132 cm. I sommeren 2010, blev Sam desværre skadet. Han stod stille i længere periode.. Vi kurrede ham med akupunktur, kiropraktor osv. Efter en længere periode begyndte vi stævnerne igen, men Sam blev desværre aldrig som han havde været, så vi besluttede os for at "pensionere" ham. Pludselig kom Filur ind i billedet. Jeg skulle springe ham for en mand, men blev så glad for ham at vi endte med at købe ham. Han gik sit første springstævne i slutningen af 2010, med mig på ryggen. Hurtigt startede vi LB, LA, MB. Efter 3 nulrunder i træk, var han B - pony og kunne starte landsstævner. Hurtigt begyndte vi at springe MA.. Alt klappede bare for os! Vi red fejlfrit i MA i slutningen af 2011, og vandt! Vi kunne desværre ikke springe S, da han kun var 6 år på det tidspunkt, og måtte ikke springe højere. Men på det år jeg havde ham gik han fra LD til MA, og vandt blandt andet LA2** til Christmas Show i 2011.
Jeg har haft så meget succes - og gode resultater gennem mine ponyår. Det kan jeg kun takke mine fantastiske ponyer for! De har gået gennem ild og vand for mig! <3
I 2012 blev jeg hesterytter. Jeg fik i 2011 en 3 års hest efter Cosmeo. Jeg påbegyndte tilridningen i sommeren 2011, hvorefter hun havde en voksepause, så hun kunne vokse fortil og jeg kunne koncentrere mig om ponyerne. Efterfølgende havde jeg hende med på efterskole, hvor hun lærte og springe. Hurtigt begyndte vi på stævnerne, championater, Egenethedstest osv! Vi rider pt. LB- LA på distriktplan og skal snart starte min første MB på hende. Min hestetid er startet utroligt godt. April har givet mig så mange gode runder, og et utal af placeringer! Af højdepunkter, kan der nævnes vinder af klubmesterskab for hold 2013, ringkøbing landbobank cup vinder 2014 i LA**, vinder af århusmesterskab 2014 i LB** og kvalifikationen til JBK Horse Shows 2013 (som vi også red)! Jeg er utrolig stolt over at jeg selv har lavet April fra bunden af - og at vi sammen er kommet så langt.
Alt dette har jeg ikke kunnet opnå uden mine fantastiske forældre, trænere og fantastiske veninder! <3 Tusinde tak!

Jeg har/er:
- Vundet vestsalling cup 2007 i Lem rideklub på Mike.
- Været med til og blive nummer 2 til klubmester for hold i 2008 i HHH på Sam.
- Været med til at vinde klubmester for hold 2009 i HHH på Marloes.
- Været med til at vinde distriktmesterskab for hold 2009 i Viborg Rideklub på Sam.
- Vundet en 1.plads til mit første landsstævne på Mike i Nordthy i 2008.
- Vundet Nordthy cup 2009 på Marloes.
- Blevet nummer 3 ved regionsmesterskab individuelt i Hundborg Rideklub i 2008 på Marloes.
- Startet S på landsplan.
- Været med til at vinde klubmesterskab for hold 2011.
- Distriktmester individuelt 11/13 på Marloes 2011.
- Nummer 3 til Jysk Mesterskab 2011 på Marloes i S2**!
- Ringkøbing landbobank cup vinder 2014 i LA**.
- Århusmester 2014 i LB**.
- Lavet 4 B-ponyer fra bunden.
- FANTASTISK HEST og PONYER.

Vi ses måske en dag ;-)..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x