Anden særlig race Rosendal's Qasmir Anden særlig race Rosendal's Qasmir Anden særlig race Rosendal's Qasmir Anden særlig race Rosendal's Qasmir Anden særlig race Rosendal's Qasmir
Stald Rosendal
Følg
Følger Følg ikke

Stald Rosendal

Kvinde, 33 år, Sønderjylland
Oprettet: 11. dec 2004
Offline - Senest online: 12. jun 2021 Bruger er på filterliste

FØLG OS PÅ FB https://www.facebook.com/Guldhesten

Jeg er en pige på 23 år som kommer fra sønderborg.
Jeg har hele mit liv igennem haft hest, da min mor altid har været bidt af en gal hest og en overgang også handlede med heste, har jeg også altid haft interessen.

Vi har altid boet på gård hvor vi havde en masse dyr og heste.. da jeg var omkring 13 år flyttede min mor i lejlighed og jeg fik der min 1'er pony Lucas på rideskole. Da jeg var 16 år mistede jeg interessen og tog den dumme beslutning at Sælge Lucas, det har jeg MANGE gange siden fortrudt og spekulerede tit over om jeg nogensinde ville få råd til at have hest igen.

Jeg har startet stævner både i spring og dressur, men jeg heller mest til springningen, jeg har siden jeg var ganske lille været med til ringridning og har mange gode placeringer der ..
Elvis har vi haft siden han var ganske ung, han har været ved os lige siden, da vi havde svært ved at skille os af med den lille mand :) Han bliver så også hos os indtil han skal i himlen, forhåbentligt af alderdom :)

Jeg købte d. 3 december 2012 Silja, sammen med min søster og mor. Hun var meget forvirret, stresset og misforstået da vi købte hende, hun var krybbebider og på havre, ikke en god kombination. Idag er hun en helt anderledes hest, hun har fået masse selvtillid og stråler. super dejligt at kunne vende en hest på så kor tid til det gode.. Hun r min lille baby og kommer ikke fra os før hun skal i himlen..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce