Islænder Blær fra Árbakka Islænder Blær fra Árbakka Islænder Blær fra Árbakka Islænder Blær fra Árbakka Islænder Blær fra Árbakka
Laura  H
Følg
Følger Følg ikke

Laura H

Kvinde, 26 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 22. feb 2008
Offline - Senest online: 28. nov 2016 Bruger er på filterliste

Jeg har redet islandske heste siden 2003 og fik min første i 2004 - siden har jeg brugt meget tid på de skønne heste.

Jeg har efterhånden haft en del forskellige heste, da min første hest endte med at blive aflivet på grund af en knogle som smuldrede i hans ene kode... Derefter fik jeg Syrpa, som lige er blevet solgt efter min familie har haft hende i 8 år.i starten af 2014. I mens vi havde Syrpa fik jeg nye udfordringer nemlig Adall som viste sig at være noget af en mundfuld - efter at have kæmpet med ham i omkring 3 år havde jeg brug for nye udfordringer.

Så vi solgte Adall og i stedet fik jeg Blær som var min absolut drømmehest. Desværre sluttede det gode alt for hurtigt da han i September 2012 pludselig stod med en bagpart han ikke rigtigt kunne styre! :-( Han blev indlagt på Landbrughøjskolen i 3 uger hvor jeg slet ikke måtte besøge ham. De kunne ikke finde ud af hvad det var, men mente dog det var en herpes i ryggen. Jeg var knust efter kun lidt over et år med min drømmehest skulle det stoppe. Vi valgte at give ham 1 helt år for at se om der var nogen mulighed for at han kunne komme sig igen - og det blev også lidt bedre - men desværre sluttede det gode, og det blev være igen... Til sidst valgte vi at aflive ham for at han ikke skulle lide :-( Her 2 år efter han er blevet aflivet græder jeg stadivæk over ham - jeg ville ønske jeg havde nydt tiden med ham meget mere...

Efter den forfærdelige oplevelse med Blær, fik jeg min nuværende hest Léttir! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for ham - han er helt fantastisk, uden ham ved jeg ikke hvordan jeg skulle have kommet mig over Blær, som stadigvæk er en kæmpe sorg for mig.. Samtidig har jeg været så heldig at få en ny "Blær" som også er efter gellir fra Arbakka - han er 4 år og igang med tilridning! Så må vi se hvor god han bliver :-)

Jeg står opstaldet på guldsmedegården i Tikøb, som er et skøn sted. Lige nu får jeg undervisning af Isabelle Felsum og Julie Christiansen som er vildt gode, men igennem årene har jeg fået undervisning af mange forskellige blandt andet: Agnar, Rasmus Møller Jensen, Trine Lassen, Ditte Søeborg, osv osv!

Derudover lykkes det mig at kvalificere mig til DM på Blær i 2011 - allerede året efter jeg fik ham!

Samtidig deltog jeg til DM 2013 på Léttir fra Skovbogaard.

Bare spørg hvis der er andet i vil vide ;)
Kig meget gerne forbi mine heste med en bedømmelse og en kommentar så bliver vi glade
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x