Connemara BORREDALENS EIGHT GARBO [HIMMELHEST] Connemara BORREDALENS EIGHT GARBO [HIMMELHEST] Connemara BORREDALENS EIGHT GARBO [HIMMELHEST] Connemara BORREDALENS EIGHT GARBO [HIMMELHEST] Connemara BORREDALENS EIGHT GARBO [HIMMELHEST]
Karina H
VIP
Følg
Følger Følg ikke

Karina H

Kvinde, 34 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 7. mar 2008
Offline - Senest online: i går kl. 18:15 Bruger er på filterliste


Når jeg handler på HG:

1. Både sælger og køber giver fulde navn, adresse, tlf. nr.
og konto nr.

2. Jeg sender ikke noget før jeg kan se pengene på min konto og accepterer også at du ikke gør.

3. Jeg lader gerne handlen gå tilbage, hvis min varer ikke er som forventet, men læs annoncen ordentligt inden du siger ja til at købe. Returporto er på din regning.

4. Hvis du snyder mig politianmelder jeg det og jeg eller en anden dukker op på din adresse for at få hvad du skylder mig. Og det er uanset hvor i landet du bor...

-----------------------------------------------------------------------

Er en 28 årig stille og rolig tøs, der rigtig kommer fra Bornholm, men flyttede til Jylland 1998.
Har redet siden jeg var 6 år. har redet landstævner i spring på LA/MB plan siden jeg var 11 på pony. Det er ham som jeg har i mit album. Han blev desværre aflivet 1 november 2010 pga en gammel knæskade der havde udviklet sig. Ikke nemt at tage den beslutning da han stadig var lige så skrup tosset som da han var 5, stejlede og hoppede rundt som han altid havde gjort. Men da skaden ikke kunne gøres bedre måtte jeg jo desværre sige farvel til ham. Havde ham lånt ud til en pige nu da jeg var for stor og for gammel til ham og han SLET ikke klar til at komme på pension dengang. Han blev 21 og var STILL GOING STRONG.... Se ham under "Borredalens Eight Garbo".
Har startet flere jagter og terræng stævner på ham. Vundet to gange rævehale jagt og en gang hubertus jagt. Er gammel Bornholmsmester i terræng.

Har desværre ikke holdt ridningen ved lige de sidste år da jeg har været igang med uddannelse som dyrepasser samt to jobs.
Så ballancen og VÆGTEN er sgu ikke hva den har været, men mon ikke det kommer hurtigt hvis man skulle komme igang igen. ;O).

Jeg har en part lig enu på en Holstener vallak ved navn Capello på 186 stg som og kan findes herinde på HG.
Han er alletiders til at starte op med for en der ikke har redet i flere år... Problemet er bare at komme op, men en hjemmelavet høj skammel har hjulpet godt på det problem. :o)

Har undervist en del i spring på divs. rideskoler hvilket jeg elsker.. syns det er enormt hyggeligt og nyder det.
Helst på begynder/mindre øvede hold...!! :o)

Tak for i kiggede med og ta gerne et kig forbi min gamle Springer og læg en kommentar. :o)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}