Dansk Varmblod Wilma Dansk Varmblod Wilma Dansk Varmblod Wilma Dansk Varmblod Wilma Dansk Varmblod Wilma
Clara Bergman Smit!
Følg
Følger Følg ikke

Clara Bergman Smit!

Kvinde, 27 år, Nordjylland
Oprettet: 18. mar 2008
Offline - Senest online: 9. feb 2023 Bruger er på filterliste

Hejsaaaaa folkens!! :-)

Mit navn er Clara Bergman Smit, jeg er 16 år og er født i år 1996, så det er mit første år som junior rytter, efter mange gode år som ponyrytter. Jeg bor lidt udenfor Aalborg i et villakvater der også er kaldt frejlev, hvor min familie i år 2002 byggede et nyt hus.
Jeg er rytter og har siden år 2006 været konkurrencerytter i disciplinen ridebanespringning. Dog har jeg startet noget dressur i en overgang på en dressurpony, med gode resultater -bla. vundet Lb2 med 75% redet 78% i Lb1, blevet nummer 2 til Danske bank cup osv. osv. men det er godt nok lang tid siden nu! :-)
I springning startede jeg min karriere på en kat 2 pony med navn Schurings Brutus, han var lige ankommet til Nibe rideskole men efter 2 uger som elevpony blev min. Han var fræk som dagen var lang men jeg elskede den pony. Han kunne ingenting da jeg fik ham, han havde stået et halvt år hos en hestehandler (JM horses) og da ingen ville have ham, fordi han lige var blevet vallak og tilredet (har fundet ud af at han tidligere har gået som kørehest -haha hvor sjovt) men jeg kæmpede røven ud af bukserne på den pony og vi opnåede at vinde Lb2 i dressur og en enkel 0 runde i Mb** spring (på dette tidspunkt var der ingen stjerner) I kan stadigvæk se ham aktiv på stævnepladsen -16 år gammel og er påbegyndt La spring og La dressur, men det er med fantastiske Selma, og jeg er virkelig stolt over Brutus og Selma, de gør det KANONT til stævnerne på C plan, de har næsten altid placering(er) med hjem! :-)

Efter min karriere med Brutus, valgte jeg at fokusere på springningen og jeg fik æren af at købe en pony af Nicolai og Martin Neergaard (Martin er uden tvivl en af DK bedste ryttere, vundet world cups osv.) Nemlig vores alle sammens Tango. Tango havde gået alt, men var begyndt at refusere og derfor ville de af med ham, fordi han ikke kunne være med på landsplans mere. Jeg købte ham, og allerede efter et år sammen red vi 0 i S. GENIAL pony!! Desværre fik han tarmslyng og blev aflivet den 27.01.10...

Jeg blev så den heldige ejer af Enghøjs Quincy Blue, vi opnåede fantastiske resultater, 0 i S*, vandt internationalt stævne på borgen, Vandt Mb** til JBK, osv. osv.
Jeg solgte ham til svenske Leonora Lindgren i marts 2013 hvor han lever livet og de er påbegyndt Mb med 2 0 runder i deres første Mb'er!! :-D Hvor sej kan man lige være!! <3 <3 <3

I mellemtiden som ponyrytter har jeg redet et hav af ponyer, som jeg har været glade for at ride, i dagligdagen såvel som til stævner! :-)


Jeg har pt. 3 heste,

Wilma er min junior hest, jeg rider 140 klasser på hende, vandt første kval af Dm på hende 135 efter knap 3 måneder sammen med hende. Dejlig hest jeg håber på en masse oplevelser med.

Cavour er min unghest, jeg rider 120 klasser på ham, og håber på snart at ride Mb på ham. Jeg har placeringer i 100-120 cm på ham, og han udvikler sig virkelig gang på gang. Det er fantastisk! <3

Enrico er min mors og min hest. Enrico har vi haft i 6 år, og han er B-hest i dressur. Min mor regner med at ride Mb0 på ham her i slutningen af året -lad os håbee, min mor har ikke været ude at starte stævner i 4 år.
Jeg springer på ham, og er påbegyndt noget La. det er så skønt at have ham med til stævner, han er en rigtig kammerat der ikke tonser afsted som de andre røvere!! ;-) ;-)


Der er 2 på Hg, den ene er vist nok bare en gruppe, hvorefter den anden er en der stiller mig spørgsmål, og det er meget hyggeligt! :-) (bare søg efter Clara Bergman Smit)

På facebook hedder den ene side Molle og Quincy (hahah, Q og molles fanside!!haha) Men det er en hjemmeside Ida Lange og jeg lavede for sjov, og det er vældigt hyggeligt også!<3
og den anden hedder også noget med Clara Bergman Smit! ;-) haha
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce