Ganti & jeg til tvisturs pinsestævne. Ganti & jeg til tvisturs pinsestævne. Ganti & jeg til tvisturs pinsestævne. Ganti & jeg til tvisturs pinsestævne. Ganti & jeg til tvisturs pinsestævne.
»MiCHELLE RUDBECH SØRENSEN™« .
Følg
Følger Følg ikke

»MiCHELLE RUDBECH SØRENSEN™« .

Kvinde, 28 år, Nordjylland
Oprettet: 21. mar 2008
Offline - Senest online: 17. jun 2020 Bruger er på filterliste

» den største ekspert i dit liv er dig selv! - husk, at man aldrig skal tage noget forgivet, vær' glad og taknemlig for de ting/ mennesker du har, og for dem du får!

Mit navn er Michelle, og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i et lille rækkehus i Sulsted, med min mor og bror. Jeg har to vidunderlige islændere, og en bedsteveninde, som jeg bestemt ikke vil være foruden.

I 2006 startede jeg med at ride islændere. jeg fik Gláma i midten af 2007, som meget lidt redet. vi har stort set været alt igennem, både ned og opture.uden Gláma havde jeg bestemt ikke redet som jeg gør idag, hun har været en vidunderlig lærig hest, som har givet mig så meget. det er en kæmpe rejse vi har været på, som bestemt aldrig vil glemmes.

Ganti fik jeg i 2009, som 6 års, og har helt selv redet ham lige fra starten og op til det han er idag. det er menningen at han skal være min kommende konkurrence hest. at jeg har haft muligheden for at få en hest som Ganti, er uvirkeligt og jeg er så taknemlig for det.

alt det jeg har lært idag, kan jeg kun takke min vidunderlige træner, og underviser - lone høst, for. jeg kunne ikke have gjordt alt dette uden hende.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce