Dansk Varmblod Sharon Dansk Varmblod Sharon Dansk Varmblod Sharon Dansk Varmblod Sharon Dansk Varmblod Sharon
Heidi Søgaard f
Følg
Følger Følg ikke

Heidi Søgaard f

Kvinde, 35 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 25. mar 2008
Offline - Senest online: 12. aug 2012 Bruger er på filterliste

Lidt om mig:

Jeg er en pige på 19 år, jeg blev færdig med gymnasiet i 2007, har været på højskole i et halvt år og det næste år, skal jeg ud arbejde og prøve kræfter med erhvervslivet!

Lidt om min "heste fortid":

Jeg har altid haft med heste at gøre, jeg er født ind i en heste glad familie, og i en alder af 3 uger sad jeg på min første hest! Da jeg var 3 år fik jeg min egen lille shetlandspony (NIcky) en rigtig lille bandit, som smed mig af utallige gange :)
Da jeg blev 9 år fik jeg lov og hjælpe, til at ride en af min fasters 14 frederiksborg heste til (Sham)! En vallak på 5 år, med et helt utrolig rolig og venligt sind. Jeg fik ham med på ridelejer, men startede aldrig stævner på ham. Da jeg blev 12 fik jeg endnu en af min fasters heste, en hoppe (Regitta) som havde været ude og blevet redert, så hun var lige til at gå til. Jeg havde mange gode år med specielt de to heste.
Da jeg kom i gymnasiet holdte jeg en pause fra heste på 3 år.
Gennem nogle venner som har kørt forskellige kørestævner og som også købte to føl fra min faster, har jeg holdt ridningen vedlige og jeg har bla. været med dem til DM i kørsel. Men da de i efteråret bestemte sig, for at flytte til Sverige og ikke havde plads til alle deres heste, blev tre af dem solgt til en hestehandler! Den ene af hestene (Sharon), var et af føllene fra min faster, tanken om at hun skulle sælges, og så til en heste handler, var ikke til at bære, så med hjælp fra mine forældre, købte jeg hende!
Hun står nu opstaldet på en gård 300 m. længere oppe ad min vej! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce