Dansk Varmblod F.A. Ravage Dansk Varmblod F.A. Ravage Dansk Varmblod F.A. Ravage Dansk Varmblod F.A. Ravage Dansk Varmblod F.A. Ravage
Tenna P
Følg
Følger Følg ikke

Tenna P

Kvinde, 22 år, Østjylland
Oprettet: 2. apr 2008
Offline - Senest online: 2. maj Bruger er på filterliste

Hejsa! Mit navn er Tenna jeg er fra Januar 1998,
jeg elsker heste, eller generelt bare alle slags dyr.

-Hvis jeg skal se omkring 15 år frem i mit liv, så bor jeg på en lille gård ude på landet, med min mand og 2 små børn(den ene er et adoptivbarn fra afrika) et par DVheste og et par shetlandsponyer, en baby orangutang, 6 får, en hyrdehund(border collie) og en grand danois + en tam krage.. og så har jeg et vellønnet arbejde, gerne som fotograf eller noget inde for dyreverden.
- Men nu må vi se om jeg er så heldig ;)

*Nå.. nu tilbage til nutiden:
Jeg bor på en lille gård ved navn "Blakdal" med min mor, far, storesøster og alle mulige mærkelige, men skønne dyr.
Vi har selv 5 heste, og så har vi også 2 opstaldet. Det er kun mig der rider i min familie, så at få dem alle motioneret og lignende, er mit ansvar, men det gør jeg gerne.
Jeg underviser også 3 mindre piger på omkring 8-10 år, en gang om ugen (når vejret er til det) på mine to små shetlænder Bandit og Amanda, og så min kat2´er Røde. Jeg syntes det er mægtig hyggeligt og jeg lære også selv noget af at undervise andre, og at give noget af det jeg har lært videre til dem.

*Da jeg var omkring 3 år gammel begyndte jeg at ride lidt på min (dengang) shetlandspony ved navn Scotty. Før hun døde nåede vi at få 2 dejlige føl på hende, nemlig Bandit og Amanda.
Bum Bum Bum... Årene gik. Jeg gik på en rideskole i ca. 2 år, stoppede da jeg fik min skønneste og meget speciele pony Sa Lee, til min 11 års fødselsdag. Hun var meget svær at komme igennem til i starten, men jeg fik noget hjælp at en sød sød dame ved navn Susanne, som kunne/KAN meget inde for hesteverdnen, og BUM BUM!!, jeg fik den mest vidunderlige pony!
På Sa Lee rider jeg både dressur og spring på, men går mest op i spring, men dressur er jo det grundlæggende, så det skal vi også have godt styr på. Men det er springstævner vi tager til. Har dog også været med i nogle få dressurstævner..
Udover alt det træner vi meget jordtræning, tricks osv..for det gør så vi får et godt bånd til hinanden, og så skal det heller ikke altid "bare" være det "kedelige" ridning ;)
I Sommerhalvåret går Sa Lee og jeg til spring 1 gang om ugen ved berideren Henning Hauerberg.

d. 25-12-2012 købte jeg min dejlige DV plag Ravage på 1½ år. Vi træner meget, og han kan komme når jeg fløjter og kalder på ham, så det jo bare dejligt! Når han engang bliver gammel nok, skal jeg selv tilride ham, selvfølgelig med noget hjælp fra min dejlige "bonusmor" Susanne. Jeg regner med at Ravage og jeg skal gøre en masse inden for spring, men da også en del i dressuren. Han har bare nogle bevægelser der siger SPAR 2!

*Kig da evt. lige mine hypper, så kigger jeg da også gerne din/dine.

***HUSK***
ALL horses have a good mind. Just they are treated properly! <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x