Merens de Cheval Lady (Lelia de Olmes) Merens de Cheval Lady (Lelia de Olmes) Merens de Cheval Lady (Lelia de Olmes) Merens de Cheval Lady (Lelia de Olmes) Merens de Cheval Lady (Lelia de Olmes)
Catarina Raahage
Følg
Følger Følg ikke

Catarina Raahage

Kvinde, 26 år, Vestsjælland
Oprettet: 8. apr 2008
Offline - Senest online: 19. jun 2013 Bruger er på filterliste

Mit navn er Catarina Raahage.
Jeg har besluttet efter et par år, nu at lave hele min Hestegalleri profil om. Jeg har ikke brugt det i flere år, men vil nu komme på en gang imellem.

Jeg har denne fantastiske pony med navn Lady. Jeg har haft hende i 5 år, og det bedste jeg ved, er at ride en tur på hende ved solnedgang.

Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel, og har været lidt igennem. Jeg startede egentlig med at ride med bid på den Alternative rideskole, så skiftede jeg til Simones rideskole hvor vi red med bid, men også trænede fra jorden, og var meget naturel i ridestilen. Fantastisk sted, men blev desværre lukket ned.
Derefter kom jeg ud på Ryttergården i Nakke, og var der i mange år. Det er helt klart der jeg har fået langt det meste af mine erfaring og viden fra. Jeg trænede en pony, Petra, op fra bunden, og hvis det stod til mig, så havde jeg også hende den dag i dag. Hvis jeg får muligheden, både økonomisk og tilladelse fra ejeren, køber jeg hende. Jeg skiftede på grund af at jeg gerne ville prøve noget nyt, og så synes jeg ikke at ejeren overholdte sine aftaler.
Derefter skiftede jeg til Paradisgården, hvor jeg stod i nogle år. Flot sted, men det største omgang lort, der er overreklameret fuldstændig. (Sorry alle tilhængere af stedet).
Så tog jeg ud til Karlsbjergsgård, og det er det et helt fantastisk sted. Jeg begyndte at træne en shetlænder ved navn Bonnie, og jeg savner hende utrolig med. Jeg forlod stedet udelukkende fordi at det var for langt at tage hverdag, specielt i de ældre klasser og når jeg skal på gymnasiet.
Så fandt vi et privatsted 2 km fra hvor jeg bor. Jeg elsker at stå der. Det er så tæt på stranden, skoven, marker, og jeg kan ride hjem i haven når jeg har lyst. Jeg savner dog nogle udfordringer i at træne andre heste også, men jeg håber det kommer. :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce