Dansk Varmblod Lillemarkens Cicato Dansk Varmblod Lillemarkens Cicato Dansk Varmblod Lillemarkens Cicato Dansk Varmblod Lillemarkens Cicato Dansk Varmblod Lillemarkens Cicato
Anja Andersen ©
Følg
Følger Følg ikke

Anja Andersen ©

Kvinde, 30 år, Fyn
Oprettet: 13. apr 2008
Offline - Senest online: 7. jul Bruger er på filterliste

"A winner is a dreamer, who never gives up."

Hej der.

Navnet er Anja Andersen, jeg er 22 år og blev student i sommeren 2013 på Svendborg Gymnasium. Fra d. 3/2 2014 og 12 måneder frem var jeg inde hos Garderhusarregimentet Hesteskadronen for at blive husar.
Jeg startede med at ride da jeg var 5 år, og red i elevskolen i næsten 10 år. Januar 09 gik drømmen om egen hest i opfyldelse, og selvom vi egentlig var på udkig efter en rutineret hest i 10 års alderen, endte jeg op med en hest på næsten 6 år, som kun lige havde lært at skridte og trave. Det er så ham jeg i dag (8 år efter), stadig rider rundt på. Ud af de 8 år, er næsten 3½ af dem gået med at hesten har skulle vokse, finde lysten til dressuren og den basale grundridning har skulle indlæres. Det har været en lang og sej kamp, men nu er vi endelig kommet til det punkt, hvor det faktisk er sjovt at ride. Det har mildest talt kostet blod, sved og ikke mindst rigtig mange tåre, for at skabe den hest jeg rider rundt på i dag. Men ja.. det har været det hele værd.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce