Anden særlig race Red Surprise Anden særlig race Red Surprise Anden særlig race Red Surprise Anden særlig race Red Surprise Anden særlig race Red Surprise
» Mette Munkholt  «
Følg
Følger Følg ikke

» Mette Munkholt «

Kvinde, 27 år, Nordjylland
Oprettet: 18. apr 2008
Offline - Senest online: 19. jul 2021 Bruger er på filterliste

ALLE KAN ANSKAFFE SIG EN OPTRÆNET OG STÆVNEKLAR HEST, MEN IKKE ALLE KAN RIDE UERFARNE HESTE OP OG FÅ DEM TIL TOPS!

Hejsa...
Jeg er en MEGET hesteglad pige, som hedder Mette, og er 18 år. Jeg har redet siden jeg var 2 år, og rider selvfølgelig stadig. xD

Jeg ejer de 3 skønneste heste i verden. Blackie på 15 år, og hendes føl, Red Surprise, på 2 år og min konfi-gave, Calito, på 5 år.

Til stævne rider jeg spring og dressur, på både klub- og distriktsplan.
Jeg starter på Calito, Chanel og Courage. Plejer at starte Blackie, men jeg måtte give slip og komme videre på de andre skønne heste. (Blev for gammel til at starte stævner på Blackie).
Helt klart er det Blackie jeg har vundet mest på, og vi har været helt på toppen. Vi har bl.a. vundet mange cup-klasser og da jeg var 10 år, kom vi i avisen, med rigtig mange artikler om springning.
Jeg savner at starte stævner på hende. Hun var altid sikker, og hun vidste 100% hvad hun gjorde på springbanen. Savner ponyfresen og de små vendinger. DEN PONY VILLE VINDE ! ! !
Men dog kunne hun sgu også gå dressur og være seriøs. Der vandt hun også tit, men hun ville nu helst give den gas på springbanen.

Chanel starter jeg indtil videre kun dressur på og det er gået kanongodt. Håber snart på at komme til lidt springstævner på hende.

Calito har jeg startet lidt små-stævner på, og der har jeg startet lidt dressur og lidt spring, men han skal jo lige lære det først. Han er lidt varm at have med andre steder. xD

Courage starter jeg spring på, og hun er meget tændt på springbanen, og vil gerne frem. Hun ved hvad hun gør, og har helt kontrol over det.


En ting jeg også rigtig godt kan lide, er at tilride.. Jeg elsker det, og jeg elsker det hårde arbejde med unghestene. Det er SÅ dejligt at mærke, at det heeeeeele tiden går fremad, og at hesten hele tiden arbejder sig frem. Synes at det er et fantastisk arbejde, og man lærer meget ved det.. <33 xD


Ialt ejer vi 9 heste.

Jeg bor i nærheden af Brønderslev, udenfor en lille by der hedder Sterup. :-)
Læs mere om dengang jeg fik Calito i konfirmationsgave, under hans profil! ELSKER DEN HEST! <3

I
I L
I LO
I LOV
I LOVE
I LOVE H
I LOVE HO
I LOVE HOR
I LOVE HORS
I LOVE HORSE
I LOVE HORSES<
I LOVE HORSES<3
I LOVE HORSES<
I LOVE HORSES
I LOVE HORSE
I LOVE HORS
I LOVE HOR
I LOVE HO
I LOVE H
I LOVE
I LOV
I LO
I L
I
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce