Dansk Varmblod Schubang Agerled Dansk Varmblod Schubang Agerled Dansk Varmblod Schubang Agerled Dansk Varmblod Schubang Agerled Dansk Varmblod Schubang Agerled
Simone Sigersted
Følg
Følger Følg ikke

Simone Sigersted

Kvinde, 26 år, Nordsjælland
Oprettet: 19. apr 2008
Offline - Senest online: 24. okt 2017 Bruger er på filterliste

» Simonee Sigersted
» Profilbillede: Romario og jeg i MB0- Til SJM 2017
» Jeg startede med at ride i 2005 på Langstruplund Rideskole på en kat. 3 pony ved navn Nitouche 1 gang om ugen udviklede sig hurtig til flere og hende red jeg både spring og dressur på 3 gange i ugen.
» Her efter fik jeg helpart på en Welsh Mountain pony ved navn Percy Perfect, en pony jeg havde meget glæde af i 1 1/2 år hvorefter mine ben blev for lange til kat. 3 pony
» I 2009 fik jeg så min første pony Svalebjergården S Stella ESDH en DSP hoppe som for alvor vakte min interesse for dressuren. Hende måtte vi sige farvel til i 2011 Læs mere om hende på hendes profil.
» I sommeren 2011 købte vi Luffe (Look At Me) en kanon kat 1 pony valak som var noget svær at ride, hvilket gjorde at jeg lærte enormt meget som rytter. Luffe lærte mig også de svære pony øvelser men grundet menge skader nåede vi aldrig at brillere på stævne banerne. Læs mere om Luffe på hans profil.
» Schubang Agerled fik jeg i december 2013, en stor skimmel Dansk Varmblod vallak efter Blue Hors Don Schufro. Schubbe var en meget speciel hest, og han var den hest man møder en af i sit liv, hvis man er heldig og det var jeg.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce