Anden særlig race Magnus'soulmate<3 *R.I.P* Anden særlig race Magnus'soulmate<3 *R.I.P* Anden særlig race Magnus'soulmate<3 *R.I.P* Anden særlig race Magnus'soulmate<3 *R.I.P* Anden særlig race Magnus'soulmate<3 *R.I.P*
Isabella L
Følg
Følger Følg ikke

Isabella L

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 29. apr 2008
Offline - Senest online: 21. jan 2014 Bruger er på filterliste

Hej.

Mit navn er Isabella Larsen.
Jeg er 18 år gammel.
Jeg går til daligt på Horsens Gymnasium, i 3.F og har studieretningen Samfundsfag-Matematik-Erhvervsøkonomi. En af mine store drømme er at komme ind på Jura-studiet på Århus Universitet

Jeg brænder for politik og er medlem af DSU. Jeg syntes politik er ufattelig spænende, og priser mig lykkelig over at vi lever i et samfund med demokrati. Jeg håber at blokpolitikken stopper, og der samarbejdes bredt på tværs af midten.

Jeg er generelt ufatteligt genert og meget indelukket. Jeg vil kalde mig selv for en enspænder. Jeg trives ikke i store grupper af mennesker, og koger fuldstændigt over, bliver meget sur og hidsig. Men kommer man tæt nok ind på mig, hvis man altså kan se uden om mine humørsvingninger, og uforståelige humor, så er jeg glad og venlig :)

Fotografering fylder rigtigt meget i min hverdag, tager for det meste billeder af heste, da natur-billeder og "abstrakte" ting ikke lige er mig.
Jeg er de lykkelige ejer af et Nikon D7000, som jeg netop har fået.

Jeg er stoppet med at ride i Februar 2011. På grund af skolen, har jeg ikke tiden til det, og vil hellere stoppe nu hvor det er sjovt, så jeg måske vil starte igen, end at køre helt træt i det.

https://picasaweb.google.com/109040999936315363644
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce