Arabisk fuldblod (OX) | Diemma <3 *Amy* Arabisk fuldblod (OX) | Diemma <3 *Amy* Arabisk fuldblod (OX) | Diemma <3 *Amy* Arabisk fuldblod (OX) | Diemma <3 *Amy* Arabisk fuldblod (OX) | Diemma <3 *Amy*
* Soffy og Amy    *
Følg
Følger Følg ikke

* Soffy og Amy *

Kvinde, 23 år, Nordsjælland
Oprettet: 30. apr 2008
Offline - Senest online: 13. jun 2016 Bruger er på filterliste

Hej piger!

Jeg er en glad pige på 16, og går i 2.G på Birkerød Gymnasium. Jeg har i mange år arbejdet med heste, men ridning er ikke min store passion. Jeg holdt bedre af, at træne fra jorden og nød samarbejdet med hesten på den måde.
Efter et par år på rideskole, stoppede jeg og fik to privat parter, der begge havde meget store personligheder og var langt fra de samme slags "robotter" som rideskolehestene. Her lærte jeg virkelig, hvad det vil sige, at have hest. I 2010 fik jeg min egen hest, Amy, som er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig. Jeg har blevet moden og ansvarlig sammen med hende. Hun var kun 1 år, da jeg købte hende, og derfor blev ridningen med det samme droppet.
- Desværre gik op for mig, at en hest umuligt kan blive en del af min fremtid. Jeg er meget ambitiøs omkring skole og føler ikke at jeg kan få gymnasium og hest til at hænge sammen. Desuden jeg skal studerer i udlandet og forhåbentlig også flytte permanent fra DK efter gymnasiet, hvilket heller ikke give mulighed for hest. Derfor er min lille pige blevet udlånt til en fantastisk pige, Emilia, som har meget mere tid og mod på at klare min dejlige hoppe. Nu har Emilia købt hende, og jeg er sikker på at hun er den helt rigtige for Amy:-)
Det var lidt om mig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x