Fjordhest † Tarok(helpart)  † Fjordhest † Tarok(helpart)  † Fjordhest † Tarok(helpart)  † Fjordhest † Tarok(helpart)  † Fjordhest † Tarok(helpart)  †
Malene '
Følg
Følger Følg ikke

Malene '

Kvinde, 30 år, Nordsjælland
Oprettet: 2. maj 2008
Offline - Senest online: 25. jun 2023 Bruger er på filterliste

{**}________________________{**}

Tarok, du vil altid fylde så meget i mit hjerte!<3

ved godt jeg rider helt forkert på mit prof.billede, men kan bare huske han havde sådan en god galop til det stævne. følte mig virkelig helt oppe og ringe fordi jeg havde de gode ridestøvler, pisken, hovedtøj og tarokken.. han var bare amazing. din dejlige dejlige dejlige skabning <3

well fik sådan lyst til at opdatere min profil her kl. halv 5 om natten? mal du er jo skør...
Men altså, det er allerede to år siden jeg havde sidste ridedag på rokken... om mindre end et halvt år et det to år siden han blev aflivet! det er sygt så hurtigt tiden gåt. men jeg vil aldrig glemme dig tarok, tænker på dig hvem dag min kære pelsede hyp, som ikke er min men jaja <3

kære Tarok.
Nu er der gået et år, og jeg håber du har det godt hvor du er :'(
du skal bare vide at du betød ubeskrivelig meget for mig, og det gør du stadig. Ingen vil kunne erstatte dig, eller det du gjorde ved mig.
Elsker dig for evigt.


Jeg kan blive ved med at sige hvor meget jeg dog savner Tarok - og det gør jeg også :)
Ih hvem der dog bare kunne få ham tilbage. Hvorfor skal skæbnen ske når man endelig har fundet noget godt i sit liv? o;
Tarok er en meget elsket hest.

Tarok du er gemt, aldrig glemt. Du vil altid være det bedste der er sket i mit liv :(

hej alle.
nu lyder jeg nok som en latterlig person, fordi min ikke engang egen hest bliver aflivet, at jeg bare dropper ridning fuldstændig og har ih&åh så ondt af mig selv.
jeg vil da give jer helt ret - jeg er for svag. alle mister jo deres et og alt. men jeg syntes bare ikke at min ridning var den samme. det kan man heller ikke forvente når det er en ny hest, men jeg havde bare ikke den psykiske styrke til at fortsætte, fordi alt åbenbart havde besluttet sig for at gå ned af bakke. 2 knuste drømme af den søtrste art. nejtak, det var ikke det fedeste.

Fjordheste kan alt. ALT! Jeg elsker den race!


}{ej jeg hedder Malene og er 15 år gammel.
Jeg bor i Nordsjælland og har gjort det i 12 år.
Jeg gik i 9.klasse på vallerødskolen, og skal nu videre på Rungsted Gymnasium. Jeg vil helt sikkert komme til at savne alle mine klassekammerater fra 9.c

Især Liv, Fie, Elisabeth & Louise vil blive savnet.

Jeg har 2 kaniner, som jeg holder utrolig meget af. Det er de færreste der forstår det, for kaniner er da et af verdens kedeligste dyr, specielt hvis de ikke er tamme som mine ikke er, men da det er mine første dyr har jeg en helt speciel følelse for dem. de kan gøre mig glad på den mest nedtrykkende dag.
De hedder Perle og Babou, er dværgvædderhunner på 3, snart 4, år.

I min fritid har jeg reddet i en 6-7 år. jeg startede på Byggeren, hvor der var en 6 heste. Så begyndte jeg at ride på Langstruplund for 4-5 år siden. og for 3 år siden fik jeg halvpart på tarok. den hest blev mit et og alt. Det er helt utroligt, bare ved at kigge på hans skønne hoved kunne jeg blive den lykkeligste pige på jorden! Jeg begyndte jo straks at drømme om at eje ham. det viste sig så at være knuste drømme. Jeg lærte også Emma, hans anden part, at kende, hvilket jo kun var en positiv ting. Men taroks ben var ikke hvad de havde været, så han var halt i ½ år x 2 omgange. Så den 22.september 2008 er en dato jeg altid vil forage. Der blev Tarok aflivet. Jeg er stadig ikke kommet mig over det, og jeg vil nok aldrig gøre det. Når jeg så meget som tænker på hans væsen begynder jeg at græde. Så jeg klarer mig gennem dagligdagen ved bare at tænke på et objekt som kaldes Tarok.

Efter taroks aflivelse holdt jeg en pause på 3 måneder. Nu har jeg så besluttet at starte igen, mest for art få noget motion og ikke for at sidde herhjemme og kukkelure. Jeg har fået lov til at få part på en anden Fjordhest ved navn Columbine, der ejes af frederikke. Hende skal jeg også springe på. Jeg havde rigtig tænkt mig at fortsætte hvor jeg slap, nemlig med at springe en Araberblandning ved navn Red star(Røde) hvis han var ledig, men det var han ikke. Så nu starter jeg forfra og så må vi jo se hvordan det kommer til at gå?...

Jeg er en lidt lille, kraftig pige med brunt hår. Jeg kan godt virke temmelig genert i starten, men de folk der kender mig, ved at jeg er en smule sindssyg. teknisk set er jeg kun sindssyg. Jeg vil råde jer til ikke at være veninder med mig, det ender kun galt for jeres vedkomne. Jeg er ikke en god veninde.

Jeg er nu stoppet med at ride, da jeg skal i gymnasiet efter sommerferien. Det var ellers begyndt at gå bedre med Columbine da hun kom på græs, men sådan er det jo. Jeg finder bare ikke den samme glæde ved at ride mere, efter hvad der skete med Tarok.

Jeg er en fjordhestepige med stort F. Har kun haft part i fjordheste, og på Enghøjs ponyklub som jeg har været de sidste 6 år har jeg reddet fjordhesten Isabella de sidste 2 gange + en halv fjordhesteblanind kaldet Arabella.

Tarok
Isabella
Columbine
<3<3<3I er velkomne til at bedømme, skrive kommentarer og så videre.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce