Anden særlig race Clay Anden særlig race Clay Anden særlig race Clay Anden særlig race Clay Anden særlig race Clay
Ponymulen
Følg
Følger Følg ikke

Ponymulen

Kvinde, 30 år, Nordsjælland
Oprettet: 8. maj 2008
Offline - Senest online: 8. aug 2023 Bruger er på filterliste

Hej

Jeg hedder Tina og er 19 år. Jeg bor i en lille by, som ligger i den sydligste del af Nordsjælland, er denne sommer blevet student fra Roskilde Gymnasium og har hest i Ølstykke på Vestergaardens Hestepension. Jeg har fået rideundervisning siden jeg var ca. 6 år og har inden da bare tullet lidt rundt på min mors gamle hest.

Min hest står på Vestergaardens Hestepension i Ølstykke og jeg får undervisning i dressur og engang imellem også i spring.
Tidligere i mit liv har jeg modtaget rigtig meget springundervisning, bl.a. af Kenneth Ernst, men da jeg har fået større interesse for dressur og fordi min hest har størst potentiale og talent inden for dette, lægger jeg flest kræfter i det.

Heste der har betydet meget for mig:

Clay: min mors gamle hest, som hun havde i 23 år, og som jeg altid var glad for.

Prins: rideskolehest, som jeg for en del år siden havde part på og sprang meget på. Han blev solgt og hedder nu Yellow Prince og springer på højt niveau.

Freilupe Aagreen (Frida): min første og elskede hest, som jeg efter at have haft part på, fik i konfirmationsgave i 2009, men som året efter blev aflivet pga. et brækket ben.

D'Niemann-Sølyst: min nuværende hest, som jeg fik i foråret 2010, og som jeg elsker meget højt.

Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden heste. Jeg elsker at ride, og ved virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden. Det er rigtig dejligt at komme hjem fra skole og koble lidt af inden der skal laves lektier.

Jeg er ikke nogen hardcore stævnerytter, men ved hvad jeg vil med min ridning og ser frem til engang imellem at starte nogle stævner på min dejlige hest.

Mit brugernavn er 'Ponymulen' fordi min dejlige hest har den sødeste lille lyserøde og ponyagtige mule og så har han i det hele taget et ponyagtigt udseende ;) Og det elsker jeg ham for - skønne dreng!

Det var vist det hele.
Tina
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce